2a divisió FEF

Un cop amb la mà oberta

Desastre. L'Olot va caure derrotat al camp del Cornellà (5-0) i va tornar a manifestar que a fora de casa està negat. Els mals números a domicili podrien enviar l'equip altre cop a tercera

L'actitud i la intensitat han de ser dos elements clau i innegociables quan un equip es troba en la part baixa de la taula. En l'última jornada de lliga, l'Olot va perdre estrepitosament al camp del Cornellà (5-0) rebent una golejada escandalosa gairebé sense precedents en els darrers anys. De fet, el conjunt de la Garrotxa no encaixava cinc gols des de la jornada 13 del curs 2013/14, el del debut a la categoria (el 10 de novembre del 2013), en el duel gironí contra el Llagostera (5-0), una golejada igual de dolorosa, però amb el matís que llavors l'equip tenia marge de millora. En aquesta ocasió, amb el futur en la categoria en joc, l'ensopegada no té cap lectura encoratjadora. I és que, sabedors que el desplaçament a Cornellà era complicat, ja que l'equip del Baix Llobregat encadenava cinc victòries a casa, posar les coses complicades al contrincant era imperatiu per als de Castillejo, que van veure com l'estratègia i la bona dinàmica dels de Jordi Roger els esmicolava.

L'Olot és el pitjor equip fora de casa, amb només set punts, una xacra que explica la seva pèssima classificació –en descens directe, a un punt de la promoció de permanència i a tres de la salvació–: “Necessitem tenir comunió amb la nostra gent. Aquesta lliga no ha sortit com volíem però ho hem de tirar endavant com sigui. Hem de demostrar que podem guanyar els partits que ens queden a casa”, comentava a la conclusió del matx contra el Cornellà Uri Santos, que com Jorge Rojas esperonava l'afició a presenciar el proper duel, contra la Pobla de Mafumet, l'equip que està just per sobre dels olotins: “Hem d'oblidar la golejada i centrar-nos en el proper partit. La salvació passa per sumar victòries a casa, ja que ens visiten els rivals més directes”, explicava el central de l'Olot.

ELS PROTAGONISTES

Necessitem tenir comunió amb la nostra gent. Ho hem d'arreglar de la manera que sigui
Uri Santos
davanter de l'Olot

EL PRECEDENT A 2A B

La salvació passa per sumar victòries a casa, ja que ens visiten els rivals més directes en la taula
Jorge Rojas
central de l'olot
L'Olot ja va rebre una ‘maneta' a Llagostera (5-0) en la jornada 13 del curs 2013/14

No recorren al TAD per l'alineació indeguda de Djak

L'Olot no recorrerà contra la sanció establerta pel comitè per l'alineació indeguda de Djak Traoré en el partit contra el Llevant B. L'enfrontament va acabar 2-2 damunt el terreny de joc, però un error en les fitxes presentades al col·legiat entre Ismael Traoré, que no va jugar, i Djak Traoré, que sí que ho va fer, va cridar l'atenció als valencians, que fent la reclamació pertinent van recuperar dos punts. I és que el comitè va decretar que el resultat del partit fos 3-0, fet que provoca que el rival directe dels olotins visiti el municipal amb dos punts més i amb un goal average complicat de recuperar. Per sort, la normativa permet a l'Olot tenir opcions de superar el conjunt granota, l'equip que marca en l'actualitat la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)