2a divisió A

El perill de la lògica

Nàstic. En ple tram final de lliga farcit de partits contra rivals directes, els grana no es poden confiar avui al camp de l'Osca, pitjor equip com a local i que té baixes importants en defensa

El clàssic partit trampa espera aquesta tarda el Nàstic a El Alcoraz. En un tram final de temporada decisiu en què l'equip tarragoní afronta molts partits contra rivals directes en la lluita per l'ascens, trobar-se amb un equip de la zona baixa, l'Osca, el podria portar a relaxar-se. Veure's al terreny de joc del pitjor equip com a local podria fer que es confiés i saber que els seus dos centrals titulars, Iñigo López i Carlos David, i un migcampista habitual, Bambock, són baixa per sanció podria fer-li pensar que vèncer a El Alcoraz serà fàcil. Però la lògica no s'aplica gairebé mai a segona A, una categoria en què els equips de baix creen problemes als que lluiten per objectius ambiciosos, sobretot quan es juguen la permanència.

El Nàstic, però, ja ha demostrat que no és un equip que es desconnecti fàcilment, tal com proven les dotze jornades que encadena sense perdre. El bon moment que passa, el fet de no tenir cap baixa, el suport que tindrà a les grades –hi haurà prop de 400 aficionats grana– i la motivació davant d'un present històric és el que ha d'empènyer el Nàstic a un triomf que l'aproparia una mica més a primera.

LES FRASES

L'Osca té jugadors de qualitat, velocitat i gol. A més, saben que si no guanyen tindran problemes
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Estem preparats per donar guerra a un rival important. Juga molt bé i ràpid. Fa moltes coses bé
Juan Antonio Anquela
entrenador de l'osca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)