2a divisió FEF

El Reus venç per la mínima i recupera el segon lloc

Ocasions. En el segon temps l'Atlètic Balears va tenir més possessió de pilota però els roig-i-negres van disposar de més oportunitats

El Reus es resisteix a despenjar-se de la lluita pel lideratge. Després de perdre al camp del Sabadell, els roig-i-negres saltaven al terreny de joc amb l'obligació de guanyar, sabent que el Vila-real B havia sumat els tres punts corresponents al partit que havia de disputar contra l'Huracán. Els homes de Natxo González, lluny de mostrar signes d'inseguretat, es van encarregar d'esvair fantasmes ben aviat. En un gran inici, Olmo estrenava el marcador en una jugada d'estratègia de córner, amb rebot inclòs. Tot i que només era el minut 6, els del Baix Camp van saber administrar l'avantatge fins al final. En la primera part, només cinc minuts caòtics van fer perillar el domini local. En aquests cinc minuts, l'Atlètic Balears va generar dues grans ocasions de gol. Edgar Badia va aturar un un contra un amb Kike i Biel va perdonar incomprensiblement sol davant de porteria quan només havia d'empènyer la pilota.
Més ocasions
Després de la represa, els mallorquins van disposar de més possessió de la pilota. Això sí, sense passar excessivament de tres quarts de camp. En canvi, qui va tenir més ocasions de sentenciar l'enfrontament va ser el Reus, sobretot en contraatacs. Els amplis espais que deixava la defensa illenca eren aprofitats pels atacants reusencs, que no van saber sentenciar en els darrers metres. Fernando, Edgar Hernández, David Haro i Colorado van perdonar davant de porteria, i van permetre així que els blanc-i-blaus arribessin al tram final amb esperances d'esgarrapar un punt. Tot i la pressió alta i multitud de centrades de l'Atlètic Balears, només una rematada alta de Rubén en una falta lateral es va convertir en una ocasió clara per empatar. Amb el xiulet final, va esclatar l'alegria entre la parròquia roig-i-negra, conscient de la importància de la victòria. Una victòria que adquiriria més valor a la tarda, ja que l'empat entre l'Hèrcules i el Cornellà permet als del Baix Camp tornar a situar-se en segona posició, a tres punts del líder, el Vila-real B.

AT. BALEARS0
REUS1

REUS: Edgar Badia, Alberto Benito, Dinis (Moyano 17'), Olmo, Ángel, López Garai, Ramon Folch, Haro, Vitor, Fran Carbia (Alex Colorado 76') i Fernando. ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Vich, Manu, Micha (Rubén 46'), Biel, Esteban, Bruno, Fullana (Casares 60'), Thilo (Juanjo 75'), Xisco i Kike. GOLS: 1-0 (6') Olmo. ÀRBITRE: Campos Salinas. T.G.: als locals Ángel i Edgar Hernández i per als visitants Thilo, Xisco, Bruno, Vich i Manu.