2a divisió FEF

El Lleida, actiu en la persecució

Des dels onze metres. El doblet de Marc Martínez, de penal, deixa els blaus a un punt de les posicions de promoció d'ascens

El Lleida va capgirar el resultat i continua en plena lluita per la quarta posició. El conjunt blau va guanyar amb un doblet de Marc Martínez des dels onze metres després que Sito s'avancés en els primers instants. I això que el Lleida va començar dominant i tancant el seu rival, però una errada del Lleida en la sortida de pilota va permetre a Akapo recuperar i assistir Sito per avançar el filial del València. Els blaus van començar a posar fil a l'agulla per a la remuntada i van anotar l'empat en un penal sobre Molo poc després que Crespo salvés el 0-2. Només començar el segon temps, Ayala va atropellar Onwu dins l'àrea i Martínez va marcar el doblet de Panenka. El València va reaccionar, però ho va fer sense oportunitats davant la porteria local.

VALÈNCIA B1
LLEIDA2

LLEIDA: Crespo; Óscar Rubio, Bosch, Molo, Fuster; Albístegui, Marc Martínez, Colinas, Carlos Martínez (Urko Arroyo, 69'), Vega (Ekhi, 82') i Manu (Diego Suárez, 87'). VALÈNCIA MESTALLA: Álex Sánchez; Akapo, Diallo (Tropi, 87'), Ayala, Nacho Vidal (Nacho Gil, 66'); Zahibo, Quim Araujo, Aridai (Arango, 81'), Fernando Cano; Iban Salvador i Sito. GOLS: 0-1 (12') Sito. 1-1 (42') Marc Martínez, de penal. 2-1 (46') Marc Martínez, de penal. ÀRBITRE: Álvarez Borbolla. T.G.: Als locals Manu, Vega, Molo i als visitants Diallo, Sito, Cano, Zahibo i Salvador. T.V.: Al visitant Akapo (47') per vermella directa i al tècnic Curro Torres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)