2a divisió FEF

“És un empat tràgic”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Santi Castillejo va comparèixer davant dels mitjans de comunicació més tocat que mai. “Hem fet el més difícil, que era marcar el primer, i que et facin un golàs de falta directa en el 93' et deixa molt tocat. Quan ets a baix, passen aquestes coses, que encara t'enfonsen més. És un empat tràgic”, va explicar l'entrenador de l'Olot. El navarrès va considerar “evitable” la falta de Rojas que va acabar suposant l'1-1 de Kike, però va excusar el seu defensa: “Sí que el jugador de la Pobla estava d'esquena i no creava perill, però la situació de l'equip és fotuda i, en aquestes circumstàncies, la ment dels futbolistes no va com hauria d'anar.”

Castillejo va evitar parlar de mala sort. “Nosaltres també hem marcat a pilota aturada. Tant la Pobla com l'Olot som a la part baixa perquè no tenim gol, i si no marques, estàs condemnat a patir moltíssim”, va analitzar. Malgrat tot, el tècnic va intentar aixecar la moral dels seus jugadors: “No podem enfonsar-nos; estem igual que abans, però amb una jornada menys. Som capaços de guanyar a qualsevol lloc i ho demostrarem.”

RESIGNAT

“Hem fet el més difícil, que era marcar el primer, i que t'empatin al 93' et deixa tocat”

OPTIMISTA

“Som un equip capaç de guanyar en qualsevol camp i ho demostrarem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)