2a divisió A

Un doblet per a la reivindicació

D'estrena. Albert Dorca, que no havia marcat cap gol aquest curs, en va fer dos en un partit per primer cop com a professional

Albert Dorca, un dels capitans del Saragossa, havia perdut pes arran de l'arribada de Lluís Carreras. De titular habitual, va passar a acumular només deu minuts en quatre jornades, i a rebre també algun xiulet d'una de les aficions més exigents. El garrotxí, que amb la baixa d'Erik Morán va recuperar protagonisme, va ser l'heroi de La Romareda diumenge, en la remuntada contra el Mallorca (2-1). El garrotxí va ser l'autor dels dos gols, tots dos després de faltes penjades per Manu Lanzarote. En l'1-1 (35'), va rematar de cap, i en el 2-1 (67'), va recollir el refús del porter després de la rematada de cap d'un company.

Dorca, que no havia vist porteria en tota la temporada, va viure per primera vegada l'experiència de fer dos gols en un mateix partit des que és professional. I això que la trajectòria és extensa, ja que acumula 280 partits a segona A des que hi va debutar en el Celta-Girona del 30 d'agost del 2008. L'olotí ha marcat 13 gols en la categoria, entre el Girona (5), el Racing (2), el Múrcia (3) i el Saragossa (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)