2a divisió FEF

Més desgràcia per a l'Olot

2a divisió B. Una errada inexplicable de Conesa priva de la victòria el conjunt garrotxí quan havia fet el més difícil: avançar-se

Ni la pròpia necessitat li va servir a l'Olot per obtenir els necessaris tres punts –per sortir del descens– a domicili. Quan el conjunt de Santi Castillejo tenia el partit allà on el volia, guanyant 0-1 havent passat 50 minuts, Conesa va cometre una errada innocent en una falta lateral i va deixar el gol mastegat a Roca. Així doncs, l'Espanyol es queda amb la salvació virtual mentre que l'Olot pot quedar despenjat si el Cornellà no fa la feina contra l'Atlètic Llevant o si la Pobla venç a casa. L'Olot va aconseguir ocasions gràcies a la pressió dels tres homes més avançats, que dificultaven la sortida de pilota del filial blanc-i-blau. Uri Santos i Gato es van apropar al gol en dues oportunitats abans de la primera mitja hora. L'Espanyol va solucionar aquests problemes en la creació i va començar a encerclar el seu rival a través d'atacs des de la banda dreta, on Sòria se'n sortia prou bé davant Luismi Quezada. Així, Rufo no va arribar a rematar per ben poc una centrada del lateral dret de l'Espanyol i Gual va enviar al pal una rematada cuinada des d'aquella zona.
Gol i error
La persistència de Gato, en una gran conducció i un xut ajustat al pal, va solucionar els problemes de l'Olot i va avançar l'equip molt a prop del descans. Però l'alegria va durar molt poc a la casa del pobre, ja que només sortir del descans, Conesa no va arribar a atrapar una pilota tova en una falta lateral i va deixar el gol en safata a Marc Roca. El porter de 22 anys havia estat una aposta de Castillejo, que va decidir deixar a la banqueta Wilfred, lesionat contra la Pobla però ahir disponible. Després de l'empat, els dos equips van tenir poca clarividència en els últims metres. Lluís va salvar la diana a boca de gol d'Uri Santos, i Gato també va topar contra la defensa. Gual, però, va perdonar en un xut massa creuat.

ESPANYOL B1
OLOT1

ESPANYOL B: Andrés; Sòria, Russo, Lluís López, Aarón; Mickael (Entrena, 65'), Serrano (Borja, 77'), Roca, Pibe (Robert Simon, 84'); Rufo i Gual. OLOT: Conesa; Blázquez, Jose, Vallho, Luismi; Abel, Sana, Mousa; Gato (Sergio Ortiz, 80'), Uri (Serramitja, 77') i Bigas (Reverter, 56'). GOLS: 0-1 (43') Gato. 1-1 (53') Roca. ÀRBITRE: Hernández Lorenzo. T.G.: als locals Alex Serrano, Pibe i Roca; als visitants Mousa, Abel, Vallho i Serramitja. T.V.: al local Lluís López (92') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 500 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.