2a divisió FEF

El Reus es complica la vida a Paterna

Rigurosa. La dubtosa expulsió de Vítor va ser clau en un partit que ja havia començat malament per als reusencs amb el gol d'Iban Salvador

Un gol d'Iban Salvador i una rigorosa expulsió de Vítor en l'inici van marcar un partit en el qual al Reus no li va sortir res bé. Així, en espera dels resultats d'avui, els roig-i-negres s'allunyen del somni del lideratge i podrien veure perillar la plaça de play-off. En el minut 11, Iban Salvador va obrir la llauna amb un llançament de falta directa, i en la següent jugada, Vítor va veure la targeta vermella per una planxa. L'expulsió, és clar, va minvar les opcions de remuntada del Reus, que tot i això va tenir oportunitats de fer l'empat. Però, en un contraatac conduït per Nacho Gil, Arango va sentenciar.

VALÈNCIA M.2
REUS0

VALÈNCIA MESTALLA: Alex Sánchez, Nacho Vidal, Caballo, Diallo, Charlie, Carlos Soler, Aridai, Tropi (Zahibo, 80'), Iban (Arango, 28'), Quim i Sito (Nacho Gil, 63'). REUS: Édgar, Alberto (Cassama, 75'), Ángel, Olmo, Moyano, López Garai (Ricardo, 85'), Haro, Ramón, Fernando (Édgar, 75'), Vítor i Álex. GOLS: 1-0 (11') Iban. 2-0 (84') Arango. ÀRBITRE: Lax Franco. T.G.: als locals Sito, Nacho Vidal, Caballo i Zahibo; als visitants Moyano, Nacho González, Álex i Ricardo. T.V.: al visitant Vitor (12') per vermella directa. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)