2a divisió FEF

Moment d'obrir forat

Treure'n profit. La derrota del Reus pot permetre al Cornellà tornar a la segona posició i distanciar-se dels roig-i-negres, mentre que l'empat de l'Olot pot beneficiar la Pobla de Mafumet

Els dos focus d'atenció –la promoció d'ascens i la salvació– estan roents després de les patinades d'ahir de dos dels catalans implicats. A cinc jornades del final, la derrota del Reus i l'empat de l'Olot donen possibilitats a tots els equips implicats. Especialment calents seran els dos partits amb participació d'equips de la part alta i de la part baixa: el Cornellà-Atlètic Llevant i el Pobla-Hèrcules.

“Per mi és el partit més difícil fins a final de temporada”, explicava l'entrenador verd, Jordi Roger: “Si anem amb la mentalitat que serà un partit fàcil, estem morts. Hem de veure que l'esforç que està fent l'Atlètic Llevant el vam fer nosaltres l'any passat. Estan fent un esforç titànic per no baixar.” Els verds arriben en un moment dolç perquè no perden des de fa nou jornades i encadenen sis victòries a casa. La victòria els posaria en la segona posició, mentre que faria un favor a la Pobla de Mafumet, que, en cas de victòria grana, sortiria de la promoció de descens. El filial del Nàstic li pot tornar el favor al Cornellà. “Sabem que ens enfrontem a un gran rival, l'Hèrcules té una de les millors plantilles de la categoria i sabrà adequar-se a les dimensions del terreny de joc”, explicava l'entrenador Martín Posse, que reconeixia que anímicament han tingut una bona setmana després del darrer resultat: “Hem treballat fort i la dinàmica de l'empat contra l'Olot ens ha anat molt bé per afrontar els entrenaments.”

Lligant la salvació

L'Hospi i el Badalona també necessiten punts per respirar en les últimes jornades. Els riberencs juguen contra el Llosetí, a qui poden enfonsar, mentre que els escapulats visiten un rival en ratxa, el Sabadell.

L'HOSPITALET
Alineació:
Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre, Guzmán, Christian Alfonso, Puerto i Corominas.
Baixes:
Ton Alcover i Agus Giaquinto (lesió).
BARCELONA B
Alineació:
Ezkieta; Godswill, Tarín, Borja López, Moi Delgado; Gumbau, Aleñá, Kaptoum; Perea, Mujica i Cámara.
Baixes:
Palencia, Xemi, Dani Romera, Samper i Ortolá (lesió) i Fali (sanció).
POBLA MAFUMET
Alineació:
Varo, Víctor Garcia, Marcelo, Joaqui, Luis Acosta, Serra, Gabi López, Gil Muntadas, Kike Tortosa, Carlos Garcia i Emana.
Baixes:
Álvaro Fernández, Vidal (lesió), Polaco, Nacho Pérez i Denis Coch (sanció).
BADALONA
Alineació:
Morales; Grima, Amantini, Akrong, Canelada; Lao, Maestre; Serrano, Eugeni, Enric Pi; i Óscar Muñoz.
Baixes:
Morgado i Carroza (sanció).
SABADELL
Alineació:
Craviotto; Pastells, Agustín Fernández, Alcañiz, Fornies; Adri Diaz, Batanero, Yeray; Bruno, Eloy Gila i Manel Martínez.
Baixes:
Agus Medina (sanció), De Val, Juanjo i Viale (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Pere, Lucas, Borja, Uche, David, Gómez, Marc Caballé, Enric, Masqué i Abraham.
Baixes:
Ñoño i Aitor (lesió).
Dubtes:
Lulu, Borja, Enric i Pep.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)