2a divisió FEF

Toni Vela salva al final un punt poc productiu

Els gols triguen. Sanz va avançar l'Hèrcules (78') i la Pobla va fer poc després (86') el gol d'un empat que el deixa en zona de descens

Un gol de Toni Vela en els últims minuts (86') va servir a la Pobla de Mafumet per salvar un punt contra l'Hèrcules, que s'havia avançat poc abans (78'). L'empat serveix de poc als del Tarragonès, que ara ocupen plaça de descens directe. Tampoc és gaire productiu per a l'Hèrcules en la lluita per disputar la fase d'ascens. La Pobla de Mafumet va tenir més domini i més ocasions que l'Hèrcules, sobretot en la fase central de la primera meitat, quan Emana i, poc després, Cristian Herrera en una jugada embolicada van estar a prop de marcar. En la segona meitat, l'Hèrcules va avisar amb una rematada de Yeray en un córner abans que Mariano Sanz marqués en un altre llançament des de la cantonada, servit per Chechu. La Pobla va reaccionar, el visitant Rojas va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria i, tot seguit, Toni Vela va fer el gol de l'empat en rematar dins l'àrea una centrada de Kike Tortosa.

P. MAFUMET1
HÈRCULES1

POBLA DE MAFUMET: Varo, Cristian Márquez, Luis Acosta, Joaqui, Espasandín, Carlos García, Gabi López (Marc Vadillo, 77'), Kike Tortosa, Víctor García (Gil Muntadas, 72'), Cristian Herrera (Toni Vela, 61') i Emana. HÈRCULES: Chema, Rojas, Connor, Atienza, Álex Muñoz, Yeray, Chechu, Miñano, David Mainz (Álvaro García, 82'), Gato (Juanma Espinosa, 46') i Gallar (Mariano Sanz, 46'). GOLS: 0-1 (78') Mariano Sanz. 1-1 (86') Toni Vela. ÀRBITRE: Rezola Etxeberria. T.G.: Al local Joaqui i als visitants Connor i Mariano Sanz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)