2a divisió FEF

Punt d'insatisfacció

2a divisió B. Empat entre el Sabadell, més ofensiu, i el Badalona, que va jugar mitja hora amb un home més

El Sabadell i el Badalona van signar un empat que no deixa satisfet cap dels dos equips. Els vallesans perquè van tenir més ocasions i perquè van enterrar les possibilitats, si és que els en quedaven, de jugar la fase d'ascens i es van complicar la classificació per a la copa, i els del Barcelonès perquè van jugar més de mitja hora amb un home més –el temps entre les expulsions d'Agustín (43') i Serrano (78')– i perquè el punt els allunya poc de la zona de descens. El partit va començar molt bé per al Sabadell, que va marcar en una de les primeres accions ofensives. Morales va rebutjar un xut de Manel i la pilota va anar a parar a Bruno, que només va haver d'empènyer-la per allotjar-la dins la porteria. I tot semblava anar sobre rodes per als arlequinats quan el visitant Amantini va cometre penal sobre Eloy. Morales, però, va aturar el llançament de Bruno i va donar vida al Badalona, que es va començar a estirar i va tenir alguna ocasió. També en va tenir el Sabadell, però el que va arribar va ser l'empat dels visitants, en el penal que va suposar l'expulsió d'Agustín. Pi no va fallar. Malgrat la inferioritat numèrica, el Sabadell dominava però li faltava profunditat. En va tenir després de l'expulsió de Serrano, però Forniés va topar primer amb Eugeni, que va treure la pilota de sota els pals, i després no va trobar rematador en una bona centrada.

SABADELL1
BADALONA1

SABADELL: Craviotto, Pastells, Forniés, Alcañiz, Agustín, Adri, Bruno, Batanero, Manel (Valentín, 46'), Sandro (Forgas, 78') i Eloy (Marc Fernández, 63'). BADALONA: Morales, Akrong (Rubén Canelada, 59'), Fran Grima, Amantini, Josemi Perona, Sergio Maestre, Olmeda (Sekou, 75'), Toni Lao, Serrano, Eugeni i Enric Pi (Óscar Muñoz, 52'). GOLS: 1-0 (4') Bruno. 1-1 (44') Enric Pi, de penal. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: Pastells; Fran Grima, Akrong i Toni Lao. T.V.: Directa al local Agustín (43') i dues grogues al visitant Serrano (78'). PÚBLIC: 3.048 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)