2a divisió FEF

Un sotrac en el camí

Derrota a casa. El Cornellà veu trencada contra l'Atlètic Llevant la dinàmica de nou partits invicte però l'empat de l'Hèrcules li permet mantenir-se entre els quatre primers classificats

Després de nou partits sense perdre, el Cornellà va tornar a tastar l'amarg gust de la derrota i ho va fer a casa, contra un rival que està lluitant per eludir el descens. Els homes de Jordi Roger van pagar una mala primera part i, un cop l'Atlètic Llevant es va avançar, els va faltar capacitat de reacció. El filial granota va sortir molt més concentrat i va ofegar el Cornellà al mig del camp. Així, va avisar amb dues arribades de perill abans de marcar: una rematada de Juan Delgado (11') i una de Traver que van salvar Uche i Lucas respectivament. Al final, el lateral Luca Ferrone, rematant un córner, avançaria els granota amb un gol fantasma decretat pel jutge de línia. Amb el 0-1 els visitants van saber contemporitzar i gairebé sentencien en un contraatac en què Marcos va aturar la rematada tova de Manu Viana (72'). Després, ho intentarien Enric i Uche, però sense encert. El resultat, amb tot, ja no es mouria, i el Cornellà es va quedar sense sumar. Val a dir, això sí, que els mals resultats dels equips que hi ha a la part alta permeten als del Baix Llobregat continuar una zona més en zona d'ascens. Ara, això sí, ocupen la quarta posició, darrere del Lleida.

CORNELLÀ0
AT. LLEVANT1

CORNELLÀ: Marcos, Pere (Antonio Pelegrín, 64'), Lucas Gafarot, Borja, Uche, David Garcia, Joel, Marc Caballé (Lulu, 74'), Enric, Abraham i Gómez (Masqué, 51'). ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Luca Ferrone, Zubiri, Dani Calvo, Jair, Ribelles, Traver (Víctor, 82'), Pepelu, Juan Delgado, Nanclares (Fran Nuñez, 77') i Manu Viana (Jilmar, 74'). GOLS: 0-1 (25') Luca Ferrone. ÀRBITRE: Jiménez González. T.G.: als locals Borja i Uche; i als visitants Luca Ferrone i Ribelles. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 800 espectadors.
No hem estat fins i el rival s'ha sentit millor des de l'inici. Aquests partits són molt complicats
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Hem aconseguit un triomf important, havent dominat en el primer temps. Al final ha tocat patir
Toni Aparicio
ENTRENADOR DE L'AT. LLEVANT

Agressió greu al familiar d'un jugador visitant

L a nota negativa del partit d'ahir va transcendir l'aspecte esportiu. I és que, en acabar l'enfrontament, es va produir una greu agressió al familiar d'un jugador de l'Atlètic Llevant. Un home vinculat al grup d'animació ultra del Cornellà va encarar-se al seguidor del filial granota, va clavar-li una punyalada a la cuixa i també li va etzibar diversos cops. Els fets van passar al carrer que hi ha entre el camp municipal i el pavelló, i de seguida hi van haver d'intervenir els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Cornellà. La víctima de l'agressió, d'altra banda, va haver de ser traslladada a l'hospital. Atesa la gravetat dels fets, el club del Baix Llobregat va facilitar totes les imatges que tenia i l'agressor va ser identificat. Al tancament d'aquesta edició encara no havia transcendit si havia estat detingut o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.