2a divisió FEF

Mancances ben evidents

2a divisió B. L'Olot no va saber guanyar, de nou, un duel a domicili que se li havia posat de cara amb l'avantatge de 0-1. Els olotins, amb vuit punts, són clarament el pitjor equip a fora

Que el gran mal de l'Olot aquest curs són els mals resultats que ha obtingut lluny de la Garrotxa és una dada sabuda per tots els aficionats olotins. L'equip dirigit per Santi Castillejo es va avançar en el matx al camp de l'Espanyol de la darrera jornada amb un bon gol de Gato, però no va saber obtenir la primera victòria de la temporada a fora de casa –ja fa 386 dies que els olotins no guanyen cap partit a domicili–. La desgràcia, amb el porter figuerenc, August Conesa, com a protagonista, després d'una falta lateral –la pilota se li va esmunyir de les mans i Marc Roca només va haver de posar-hi la bota per establir l'1-1 final– va ser el reflex de la campanya que està fent l'Olot. La mala sort, però sobretot la falta de gol i encert a les dues àrees, ha generat uns números acumulats que expliquen a la perfecció la mala trajectòria de l'equip, i és que els garrotxins són el setè equip menys golejador, amb 33 dianes en 34 jornades, i el més golejat, amb 46 gols, els mateixos que el Llosetí.

Quan falten quatre jornades perquè s'acabi la lliga, l'Olot ha d'afrontar tres duels al municipal –contra l'Hospitalet, el Llosetí i el Llevant B– i un enfrontament a domicili, al José Rico Pérez, contra l'Hèrcules. Apostant al triomf en els partits com a local, on els garrotxins no han perdut cap partit des del 20 de setembre, contra el Barça B (0-1), els de Castillejo s'enfilarien fins als 43 punts, un llistó que, juntament amb els duels directes que s'han de disputar, podria ser suficient per evitar el descens traumàtic a tercera, i és que, com a mínim, permetria a l'Olot disputar la promoció de permanència, de tots els mals, el menor.

Sumar els tres punts en el pròxim matx contra l'Hospitalet és un imperatiu per als olotins, que de reüll estaran atents als duels entre dos rivals com el Llevant B i la Pobla de Mafumet, i el complicat partit de l'Olímpic de Xàtiva, al camp del líder indiscutible, el Vila-real B.

ELS MÉS GOLEJATS

Amb 46 dianes, els garrotxins són, juntament amb el Llosetí, l'equip que més gols encaixa

EL MAL MENOR

La promoció per la permanència, a dos punts, seria una altra via cap a la salvació
Fa més d'un any que no guanyen a domicili (386 dies) i són el pitjor equip, amb vuit punts

El pròxim rival, l'Hospi, també en un moment delicat

L'Olot ha de continuar lluitant per aprofitar les seves possibilitats diumenge vinent contra l'Hospitalet (a les 17 h). El municipal s'ha d'emplenar d'espectadors que donin suport a l'equip per mirar de sumar tres punts que tornaran a posar l'equip ben a prop de la salvació. Tot el que no sigui vèncer dilapidaria les possibilitats dels garrotxins per salvar la categoria, i és que el pròxim rival ha perdut contra el Llosetí a casa (0-1) i marca en aquests moments la permanència amb 38 punts, quatre més que els olotins. L'Hospitalet va destituir Martí Cifuentes fa dues setmanes per fitxar el duo de tècnics format per Miquel Corominas i Antonio Olmo. Amb el relleu, els riberencs van guanyar al camp de la Pobla de Mafumet (0-1) però en els dos posteriors partits a casa han sumat un sol punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)