3a divisió FEF

Tothom es veu en el ‘play-off'

3a divisió. Els sis tècnics implicats en la lluita per les quatre primeres places confien a assolir el seu objectiu. El Prat ja està classificat per a la promoció i la batalla entre la resta serà trepidant

Quatre jornades d'infart per decidir quatre posicions. El Gavà, l'Europa i la Muntanyesa han de defensar amb sang i suor el seu lloc de privilegi, per batallar per una plaça a segona B. El Vilafranca, durant molt de temps en zona d'ascens, i el Sabadell B són els perseguidors que els intentaran amargar el final de temporada. Els cinc punts de diferència entre el segon i el sisè fan presagiar garrotades i emoció en tots els partits. El calendari i la classificació agafen més importància que mai.

Tot i que el filial del Sabadell no pot pujar, perquè el primer equip ja és a segona B, el conjunt arlequinat es podria convertir en el jutge de la competició, ja que ha d'enfrontar-se amb el Vilafranca i el Gavà fora de casa, on més bé rendeix. L'Europa, el Gavà i la Muntanyesa, doncs, parteixen amb un mínim avantatge en aquest tram final, però cap dels seus tècnics es refia del Vilafranca, tot i la seva mala ratxa en les darreres jornades (ha sumat 3 punts de 15).

El Prat és qui pot respirar més tranquil: tan sols necessita tres punts per certificar el primer lloc, i tots els entrenadors el veuen campió. D'altra banda, també consideren fiables el Gavà i l'Europa, que està en totes les travesses. Els sis tècnics, en tot cas, coincideixen que la clau per aconseguir el bitllet per al play-off serà suportar la pressió en aquest tram final, mantenir l'ambició i la fam mostrada fins ara i lluitar cada pilota com si fos l'última. Competitivitat, que no falti. I és que tot es decidirà pels detalls més petits, per això els entrenadors insisteixen en la importància que té mantenir la concentració en tot moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)