2a divisió FEF

Craviotto treu importància als problemes de cobrament

Tranquils. El capità diu que la plantilla confia que la situació s'acabarà resolent

La plantilla del Sabadell confia que els problemes de cobrament que l'entitat va reconèixer d'aquí fins a final de temporada s'acabaran resolent. La tensió al vestidor s'ha anat calmant al llarg dels dies després de la xerrada que van mantenir responsables de la gestió del club amb la plantilla, tal com va reconèixer un dels capitans, Carlos Craviotto. “Ens van explicar que hi havia problemes per al cobrament de les mensualitats, però ens tranquil·litzen dient que estan treballant per solucionar la situació”, va admetre el porter, que descarta cap mesura: “No ens hem plantejat cap protesta i tampoc seria bo, no hi guanyes res, en l'últim partit a casa. No crec que arribem a aquest punt.” “Estàvem en una bombolla de felicitat, on tot anava rodat, i ara penses en altres coses. Els primers dies es va parlar, però de seguida vam comentar que ens concentréssim en l'aspecte esportiu, i la gent s'ho està prenent amb normalitat i una mica d'humor”, va explicar el porter.

La solució és vendre el paquet majoritari d'accions a un grup inversor i que aquest es faci càrrec del deute abans d'entrar en un procés concursal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)