2a divisió A

Centrats en el terreny de joc

Llagostera-Nàstic. L'exgrana David Querol i Sergio Tejera eviten entrar en qualsevol polèmica i se centren purament en l'àmbit esportiu

El dimarts, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va despertar de nou la polèmica entre el club tarragoní i el Llagostera confirmant que cap membre de la directiva del Nàstic assistiria a la llotja del Palamós-Costa Brava el dissabte “per què no hi ha cap voluntari”. Les declaracions podrien haver donat peu a un augment de la tensió entre les dues parts, però, tot al contrari, sembla que això no passarà i que tot quedarà en no res, xarxes socials a banda. Primer va ser la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, que el mateix dimarts es va encarregar de treure importància a les paraules del seu homòleg, una posició que ahir també van adoptar jugadors dels dos equips davant dels micròfons. Van ser David Querol (Llagostera) i Sergio Tejera (Nàstic), dos futbolistes que en la primera volta al Nou Estadi (2-0) van disputar el partit complet. Tant l'un com l'altre van destacar que es tracta d'un enfrontament especial, però van evitar entrar en qualsevol polèmica i es van dedicar a parlar dels aspectes estrictament esportius.

Amb el guió preparat

“Un derbi sempre és un partit bonic, i si li afegeixes que nosaltres ens estem jugant no baixar i ells pujar de categoria, encara el fa més especial. Per a mi és clar que és un partit especial, perquè vaig jugar allà un any, però ara és un duel més i només hem de pensar en això. No miro el que es diu fora de l'àmbit esportiu, no hi tinc res a veure i no m'hi vull posar”, explica David Querol, que jugava al Nàstic en l'eliminatòria final del curs 2013/14 que va donar l'ascens a segona A als llagosterencs. El davanter reusenc es mostra ambiciós de cara al partit de dissabte tot i la diferència que hi ha entre els dos equips en la taula (el Nàstic és quart i el Llagostera, vintè): “Crec que el Llagostera és el favorit, últimament estem molt forts a casa i ja hi hem guanyat equips que estaven en la part alta de la classificació. Crec que serà un partit disputat, però som capaços de guanyar.”

A Tarragona, la plantilla del Nàstic és conscient que el partit de dissabte “és diferent” per al club i l'afició, tal com va admetre ahir Sergio Tejera, tot i que assegura que els jugadors se'l prenen com un més dels molts partits importantíssims que els queden fins al final de la lliga. El fet de ser, en el partit de dissabte a Palamós, el que lluita per objectius més ambiciosos no fa que el Nàstic tingui més pressió, segons Tejera: “En tots els partits que queden tenim pressió, però també tenim la confiança de saber que si fem les coses bé podem aconseguir coses bones.” El mig centre barceloní considera que l'equip grana està fent bons partits, amb l'excepció de l'anterior desplaçament, a Osca (2-0), i assegura que han après de les errades d'aquell dia. Tejera sap que la mala situació classificatòria del Llagostera no implica que el partit sigui fàcil, més aviat al contrari. Afirma que és un rival perillós perquè s'hi juga la permanència i, a més, recorda que al seu estadi està “molt fort”.

ELS PROTAGONISTES

Un derbi sempre és un partit bonic, i si li afegeixes que nosaltres ens estem jugant no baixar i ells pujar, encara el fa més especial

CAP IMPORTÀNCIA

No miro el que es diu fora de l'àmbit esportiu, no m'hi vull posar i només penso en el partit
David Querol
davanter del llagostera

EN 1A PERSONA

Sabem que per a l'afició i el club és un partit diferent, però nosaltres ens l'hem de prendre com el que és, un partit important més

AMB PASSAT GRANA

El Llagostera s'està mostrant molt fort al seu estadi i, a més, és perillós perquè està lluitant a baix
Sergio Tejera
migcampista del nàstic
Els dos jugadors van passar per alt el fet que la directiva grana no vagi a la llotja de Palamós
90
minuts
van jugar Querol i Tejera en el partit de la primera volta disputat al Nou Estadi, que va acabar amb triomf grana per 2-0.
Querol jugava al Nàstic en l'eliminatòria final que va donar al Llagostera l'ascens a 2a A (2013/14)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)