2a divisió FEF

L'amenaça més íntima

2a divisió B. L'Olot rebrà diumenge la visita de l'Hospitalet (17 h), que té quatre vells coneguts en la plantilla. Corominas, David López, Guillem Savall i Prior tornaran al municipal

L'Olot rebrà diumenge l'Hospitalet (17 h). El conjunt garrotxí afronta el duel contra els riberencs com un dels partits més importants de la seva història recent. I és que qualsevol resultat que no aporti als olotins els tres punts equivaldrà a complicar-se la seva situació o gairebé acomiadar-se de la permanència a la categoria –encara quedaria viva la possibilitat de fer la promoció de permanència, ara a només dos punts.

A les files del rival de l'equip dirigit per Santi Castillejo, precisament el que marca la salvació amb 38 punts –quatre punts més que els de la Garrotxa–, hi haurà fins a quatre exfutbolistes de l'Olot que intentaran impedir el triomf als olotins. David Corominas, jugador del conjunt garrotxí durant els cursos 2013/14 i 2014/15, fins que va fitxar per l'Imabari del Japó, tot i tenir contracte; David López, que va estar el mateix període que Coro; Guillem Savall, jugador de l'Olot durant la primera temporada de l'equip en la categoria (2013/14), i Juanjo Prior, fitxat l'estiu passat però rescindit a l'hivern, fa escassos tres mesos, tornaran a trepitjar el municipal com a visitants, en un duel en què no hi haurà amics, a conseqüència del que s'hi juguen els dos equips: “Ja és un partit especial, per la classificació dels dos equips, però s'hi afegeix que a Olot vaig passar-hi dos anys molt bons personalment i professionalment; serà molt especial retrobar-me amb molta gent coneguda”, explica David Corominas, autor de divuit dianes en les dues temporades que va jugar a l'Olot: “El club va aconseguir, des del primer moment, que em sentís com a casa. En pocs llocs jo i la meva parella hem estat tan bé com a la Garrotxa i encara guardem amics molt especials”, assenyala el futbolista de Vilassar, que maleeix la mala classificació dels dos equips de cara el duel de diumenge: “És una llàstima per a dos equips catalans que proposen un estil determinat, però el futbol és així. Trobar-nos en aquesta situació tan dolenta per a tots dos és una desgràcia, però cadascú ha de mirar pels seus interessos i guanyar el partit”, comenta Coro.

L'extrem dretà serà un dels principals perills de l'atac riberenc, que té jugadors també amb desequilibri com ara Christian Alfonso i Xavi Puerto: “L'equip està bé. Va ser un pal molt dur perdre l'últim partit contra el Llosetí [0-1], després que xutessin només una vegada entre els tres pals. No canviarem la forma de jugar i sortirem a obtenir el triomf. Dels últims nou punts possibles, n'hem sumat quatre i ara volem aconseguir arribar als set de dotze, que seria un bon bagatge tenint en compte la situació en què estem”, assenyala el jugador de l'Hospitalet, que no amaga que seguia, fins i tot des del Japó, les evolucions del club garrotxí: “Deixar amics enrere i seguir-los, ara és més fàcil. A través de les xarxes socials i internet, des del Japó pots estar al dia de tot, les progressions del club, els resums, etc.”

EL PROTAGONISTA

Ja és un partit especial, per la classificació dels dos equips, però s'hi afegeix que a Olot vaig passar-hi dos anys molt bons

UN RISC

L'Olot està obligat a sumar els tres punts si no vol perdre el tren de la permanència
Trobar-nos en aquesta situació és una desgràcia, però cadascú haurà d'intentar guanyar
David Corominas
Extrem dret de l'Hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)