2a divisió FEF

No hi haurà millors oportunitats

2a divisió B. La Pobla juga contra l'Atlètic Llevant en un duel directe per la salvació abans d'enfrontar-se a equips de la part alta

La necessitat es converteix en un caixa o faixa per a la Pobla de Mafumet (avui, 17.30 h) en la seva visita a l'Atlètic Llevant. Els dos equips estan separats per quatre punts, amb el filial del Nàstic marcant el descens de la categoria, amb la qual cosa una derrota podria enfonsar els grana i deixar un rival directe pràcticament salvat.

A més, el calendari per a l'equip de Posse fa feredat després del matx d'avui ja que l'Alcoià, el Vila-real B i el Lleida (equips de la part alta) seran els tres últims rivals. “L'equip està bé, ha treballat bé per assolir els punts. Som conscients d'on som i que el rival és directe”, deia l'entrenador Martín Posse, que té la baixa del lesionat Jaime Vidal: “L'Atlètic Llevant és un equip que ha canviat d'entrenador, és més sòlid i defensivament més organitzat. Encaixa pocs gols i porta bona dinàmica”, analitzava el tècnic del filial, que ve de dos empats (contra l'Hèrcules i contra l'Olot) que no li han permès sortir de la zona baixa i se l'haurà de jugar en els últims partits.

ELS VESTIDORS

L'equip està bé, ha treballat bé. Som conscients d'on som, que el rival és directe i hem preparat bé la setmana per assolir els punts
L'Atlètic Llevant és un equip que ha canviat de tècnic; és més sòlid i més organitzat
Martín Posse
entrenador de la pobla

Duel de filials sense objectius

El segon partit avançat de la jornada el disputarà el Barça B al Miniestadi contra el filial del València. Els dos equips estan separats per una posició i un punt de diferència i ja no poden optar ni a la promoció d'ascens ni estan amenaçats per la salvació. “Estic segur que si sortim al màxim i ho fem al millor possible, guanyarem segur”, explicava el central Rodri Tarín, que tornarà a casa seva, on es va formar durant set cursos: “El partit té molta càrrega sentimental.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)