3a divisió FEF

Trencar el malefici sigui com sigui

3a divisió. El Palamós rep la visita de l'Europa (17 h) amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria a casa

El Palamós rep aquesta tarda (17 h) la visita de l'Europa, el segon classificat, que arriba amb la moral pels núvols després d'encadenar 19 jornades sense perdre. “És un dels millors equips de la categoria, però nosaltres som el Palamós i ho hem de demostrar a cada partit”, comenta el tècnic palamosí, Joan Mármol, que té clar que l'equip “va demostrar al camp del Prat que pot competir contra qualsevol equip”.

Els palamosins, amb cinc punts d'avantatge sobre el descens directe, miren amb més recel la dissetena posició, que ocupa el Santfeliuenc, que podria comportar el descens compensat i que es troba a només dos punts. Per això, sumar contra l'Europa seria vital per a les aspiracions dels de la Costa Brava. “Hem de mirar de mantenir la distància amb els rivals, sumar els punts que ens garanteixin la permanència ben aviat i intentar acabar la lliga com més amunt millor”, assegura Mármol. A més, el Palamós té l'objectiu d'allargar la millor ratxa de partits sense perdre, que ara és de cinc, i millorar els seus números a casa, on només ha guanyat tres partits –n'ha empatat onze–. Barrera, sancionat, serà l'única baixa per a Mármol en el partit d'avui.

La nostra obligació és tornar a plantar cara, ja que ens visita un dels millors equips de la lliga per plantilla, pressupost i potencial
Hem de mantenir les distàncies amb els rivals i intentar acabar la lliga com més amunt millor
Joan Mármol
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)