3a divisió FEF

Començar a decidir batalles

3a divisió. El Prat, que visita la Verneda, en tindrà prou d'igualar qualsevol resultat que faci l'Europa, el Gavà i la Muntanyesa per segellar la primera posició del grup

Després de classificar-se matemàticament per la promoció d'ascens, el Prat té la possibilitat de tancar la seva lluita, la del lideratge, aquesta jornada. Si guanya a la Verneda, els homes de Pedro Dólera seran els campions més matiners des del 2012 (Prat, a la jornada 35).

“Diumenge passat vam assolir l'objectiu principal, però ara ens queden quatre jornades de lliga i hem d'aconseguir un triomf per ser campions. Tot i que som optimistes, hem de pensar que encara no està fet”, explica l'entrenador Pedro Dólera. De fet, amb una derrota el Prat també tindria possibilitats de ser matemàticament campió si l'Europa també perd i el Gavà i la Muntanyesa no guanyen. Al davant, els potablava tindran un equip en dinàmica negativa: el Júpiter ha fet 6 punts de 21 i no es juga res a efectes classificatoris.

Dues línies obertes

Després del descens matemàtic del Morell i del Masnou, en la part baixa ara només queda per decidir qui és el tercer equip que baixarà. En aquest sentit, el partit que jugaran el Santfeliuenc i el Terrassa a Les Grases és vital, sobretot perquè ningú no es vol veure implicat en descensos compensats. Els socis vallesans que ho hagin demanat al club disposen d'una entrada gratuïta. D'aquest partit, n'estarà molt pendent el Rubí de Julià Garcia, que visita el Figueres amb les baixes d'Andreu, sancionat, i de Bartu, per estudis, i el dubte de Marc Garcia, convalescent per la lesió al canell.

L'altre flanc obert són les tres places de promoció d'ascens en una lluita de quatre equips. El Vilafranca rep un rival molt exigent, el Sabadell B, que tot i no poder disputar la promoció està disposat a fer la guitza. El degà penedesenc pot atrapar la Muntanyesa, que tanca la jornada a Cerdanyola sense Uri Escabrós, lesionat de llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)