2a divisió FEF

El Badalona segella la salvació

Triomf contundent. El conjunt escapulat, comandat per Eugeni, va fer un dels partits més complets de la temporada, es va imposar a un Atlètic Balears tou i amarra la permanència

El Badalona tenia la permanència més que encarrilada, però l'havia de certificar. Ahir va ser el dia. Contra un rival que té els deures fets com l'Atlètic Balears, el conjunt de Manolo González va aconseguir tres punts que li permeten respirar del tot tranquil i començar a pensar en la planificació de la temporada que ve. Els escapulats, comandats per un Eugeni Valderrama que està en estat de gràcia, van demostrar més fam que el conjunt mallorquí i no van donar possibilitats. Els badalonins ho van tenir tot a favor ben d'hora. I és que en el minut 8 ja manaven després que Maestre sorprengués Vicenç culminant una acció d'estratègia. Amb el punt de calma que dóna el fet d'anar al davant en el resultat, els del Barcelonès van dur la batuta i van mantenir l'Atlètic Balears a ratlla. Era qüestió de temps que el 2-0 acabés caient. I ho va fer tot just després de la represa, quan Eugeni va aprofitar un penal comès sobre ell mateix per superar el porter visitant. El mateix Eugeni es va encarregar de culminar un partit rodó amb el 3-0 definitiu a les acaballes del partit, en una acció en què va arribar des de la segona línia.

ATL. BALEARS0
BADALONA3

BADALONA: Morales, Akrong, Fran Grima, Amatnini, Perona (Rubén Canelada, 54'), Maestre, Morgado (Carroza, 84'), Toni Lao, Òscar Muñoz (Gassama, 76'), Eugeni i Enric Pi. ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Juanjo, Malik, Manu, Michael, Esteban, Casares (Vich, 78'), Kike, Thilo (Lindberg, 60'), Fullana i Jurado. GOLS: 1-0 (8') Maestre. 2-0 (51') Eugeni, de penal. 3-0 (88') Eugeni. ÀRBITRE: Milla Alvendiz. T.G.: als locals Perona, Enric Pi i Gassama; i als visitants Kike i Malik.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)