Triguero desencalla un partit que manté viu el Vilafranca

Pluja de gols. Set canvis de signe en un partit decidit per l'encert del veterà davanter

SABADELL B3
VILAFRANCA4

VILAFRANCA: Kilian; Marcos Gudies, Via, Fontanils, Castillo, Illescas, Gestí (Bueno, 82'), Oribe, Bernat (Ayala, 66'), Boira i Triguero (Luca, 91'). SABADELL B: Aliaga; Diego, Guillem, Estellés (Español, 58'), Alba, Díez (Marc, 78'), Ñito, Ferreira, Civil, Max i Joel (Antonio, 69'). GOLS: 0-1 (12') Civil. 1-1 (15') Oribe. 2-1 (25') Oribe. 2-2 (45') Civil. 3-2 (61') Gestí. 3-3 (66') Civil. 4-3 (74') Triguero. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Als locals Via i Fontanils; al visitant Estellés. PÚBLIC: 350 persones al Municipal de Vilafranca. COMENTARI: Trepidant partit en què els atacs van brillar per sobre de les defenses i que es va decidir per una diana de Triguero que manté el Vilafranca amb vida en la lluita per la promoció d'ascens. El Sabadell es va avançar amb un gol de Civil recollint una pilota a la frontal i ajustant-la al pal de Kilian. Poc després, Oribe va empatar amb una gran jugada individual en un xut creuat. El mateix Oribe va fer el 2-1 aprofitant una cessió de Bernat. Abans del descans en una badada local, Civil va rematar al primer pal amb suavitat una centrada des de l'esquerra. En la represa, Santi Triguero va enviar una pilota al travesser poc abans que Gestí avancés de nou el Vilafranca superant la sortida d'Aliaga. Novament, Xavi Civil va anotar el tercer de xut ras poc abans que Triguero establís el definitiu 4-3 i el gol 300 en la seva carrera amb una volea.