2a divisió FEF

El Sabadell reacciona dos cops i imposa la seva llei

Remuntada. Els vallesans mantenen totes les possibilitats de jugar la copa

El Sabadell, tot i els problemes institucionals, està en estat de gràcia i ahir ho va demostrar en la seva visita a es Puig, on va encadenar la sisena jornada invicte i va mostrar el seu poder de reacció. Els de casa van començar dominant i Aitor va obrir la llauna en el minut 16, aprofitant una indecisió. Quinze minuts després, però, Agus Medina va empatar. L'alegria, en tot cas, va durar fins al minut 39, quan Rigo va fer el 2-1 en un servei de córner. En la segona part, l'entrada de Sandro i Marc Fernández va reactivar els arlequinats, que van capgirar el resultat. Amb la victòria, el Sabadell manté totes les possibilitats de jugar la copa.

LLOSETÍ2
SABADELL3

LLOSETÍ: Guille Lara, Junior, Bibi (Jaume Pol, 61'), Mairata, Rigo, Cristian, Héctor (Bedri, 76'), Bernat Alomar, Regis, Nico Baleani (Joan Salva, 61') i Aitor. SABADELL: Craviotto, Pastells (Sandro, 46'), Forniés, Alcañiz, Pol, Adri, Bruno (Marc Fernández, 46'), Batanero, Manel, Agus Medina i Eloy (Yeray, 76'). GOLS: 1-0 (16') Aitor. 1-1 (30') Agus Medina. 2-1 (39') Rigo. 2-2 (49') Eloy. 2-3 (57') Manel. ÀRBITRE: Carbajales Gómez. T.G.: als locals Aitor, Junior, Rigo, Joan Salvà i Jaume Pol; i als visitants Adri, Eloy, Sandro, Pol i Batanero.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)