El Prat no perdona i ja és campió del grup català

A tres jornades del final. El conjunt potablava obté una victòria contundent al camp del Júpiter que li serveix per proclamar-se campió tres setmanes abans d'acabar la competició

Estava cantat i només era qüestió de temps, però el Prat va aprofitar la primera oportunitat en què depenia de si mateix i no va fallar. Amb una contundent victòria al camp del Júpiter, els de Pedro Dólera es van proclamar campions de lliga tres jornades abans del final. Si algú pensava que la pressió podia afectar els potablava, Ignacio es va encarregar d'esvair ràpidament els dubtes en el minut 2, i després d'una bona jugada per la banda esquerra, l'atacant pratenc va fer el 0-1 amb una rematada des de l'àrea petita. El gol matiner era un reflex de com havien sortit al terreny de joc els dos equips, i en el minut 21 el Prat va fer el segon. Jordi Sánchez va aprofitar una pilota morta dins l'àrea per batre de nou Unzué. Amb el 0-2, els potablava ja gairebé es veien campions, i just abans del descans, altre cop Jordi va estar a punt de deixar el matx vist per a sentència, però Unzue va salvar amb el peu un un contra un.
Sentència
Després de la represa, el Júpiter, però, va sortir amb una marxa més, i en el 65' Eric va enviar una rematada al pal, però tres minuts després Jordi Sánchez va fer el tercer després d'aprofitar un error de la defensa del Júpiter i, aquesta vegada sí, va aconseguir sentenciar el matx. A partir d'aquí no hi va haver gaire més història, ja que els darrers vint minuts només van servir de compte enrere perquè la festa del conjunt pratenc es desfermés per celebrar el títol de lliga.

EL PRAT3
JÚPITER0

JÚPITER: Unzué, Adri (Eric, 46'), Santolalla, Sergi, Reina, Anas, Pau, Gueri (Vives, 64'), Kuku, Mechi i Josu (Prat, 71'). EL PRAT: Toni, Albarran, Aitor Lario (Collado, 73'), Rovira, Eric Ruiz, Putxi, Ignacio, Javi Lara, Jordi Sánchez, Jaime (Ion, 61') i Nacho del Moral (Elhadji, 70'). GOLS: 0-1 (2') Ignacio. 0-2 (21') Jordi Sánchez. 0-3 (68') Jordi Sánchez. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: als locals Adri, Sergi, Pau, Josu; i als visitants Albarran, Eric Ruiz, Ignacio, Javi Lara i Nacho. T.V.: per doble amonestació al local Reina (87') i al visitant Rovira (87'). PÚBLIC: Uns 600 espectadors a la Verneda.

LES REACCIONS

He de donar les gràcies als meus jugadors perquè crec que som mereixedors d'haver aconseguit el títol de campions
Era difícil. El primer any, imposant el meu criteri i venint d'un curs en què no s'havia fet ‘play-off'