3a divisió FEF

La Munta no perd pistonada

Penal fallat. Els vallesans tenen l'ocasió d'empatar el partit des dels onze metres però fallen i encaixen una derrota a casa

Li va anar de poc, però la Muntanyesa va encadenar la tercera victòria consecutiva i deixa intacta la zona de promoció d'ascens. Tots els rivals van guanyar i els barcelonins van sortir a les Fontetes sabent-ho, ja que van tancar una jornada que van solucionar amb problemes. En el segon temps, la Munta es va avançar però va veure com Javi Sánchez fallava un penal. Finalment, els de Nou Barris van sentenciar el partit. En el primer temps, la Muntanyesa va dominar però els dos equips no van tenir gaires oportunitats. El porter local Coca va respondre en la rematada de Juanlu i poc després, en un servei de falta d'Alberto García. Els barcelonins ho van tornar a intentar amb Velillas i Juanlu però el davanter va xutar a fora amb tot a favor. Al Cerdanyola li va costar entrar en el partit però ho va fer a la mitja hora de joc quan Molins va rematar fregant el pal una jugada de Jota per la dreta iniciada per Daisuke. Per acabar el primer temps Dani Sánchez va estar a punt de marcar en un centrada xut.
Acció en el segon temps
Tot i que els vallesans van sortir millor, Pedro va inaugurar el marcador amb un xut creuat. Tot seguit, Daisuke va provocar un penal que Javi Sánchez va enviar a fora en uns instants en què el Cerdanyola tenia tot el domini però sense oportunitats. La Munta va matar el partit aprofitant una passada en diagonal.

CERDANYOLA0
MUNTANYESA2

CERDANYOLA: Coca, Aitor, Victor Duran, Cuadras (Diego, 74'), Raul Barriendos (Alex Torres, 87), Juli, Daisuke, Oriol Molins, Javi Sánchez, Eric Blasco i Jota. MUNTANYESA: Tato Burgada, Dani Sánchez, Segarra, Alberto García, Aleix, Ruben, Toni Pérez, Jandro (Jose Santos, 78), Juanlu (Joel, 71'), Pedro (Joshua, 89') i Velillas. GOLS: 0-1 (56') Pedro. 0-2 (87') Toni Pérez. ÀRBITRE: Oliver Castaño. T.G.: als locals Coca. Aitor, Victor Duran, Raul Barriendos, Juli, Javi Sánchez, Jota; als visitants Tato, Segarra i Aleix. PÚBLIC: Mig miler d'espectadors a les Fontetes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)