Bon partit, però resultat injust

Mereixia més. El Palamós fa un partit per guanyar, però cau contra l'Europa i se li complica la permanència

La derrota del Palamós contra l'Europa deixa l'equip en una situació molt compromesa quan només queden tres jornades per disputar-se. El Palamós va poder remuntar un gol matiner de l'Europa, però en tres minuts fatídics, just després del descans, l'equip visitant va tornar a capgirar el resultat, que ja no es va tornar
a moure malgrat les nombroses ocasions dels empordanesos. El partit ja no va començar gens bé per al Palamós, ja que Fran Bea va aprofitar una badada defensiva dels locals en el minut 4 per fer un xut creuat i inaugurar el marcador. El Palamós es va saber sobreposar al resultat advers de manera meritòria i va començar a generar perill a la porteria de Gianni. Primer, amb un cop de cap
de Feixas que no va entrar per ben poc i, després, amb una jugada extraordinària que va acabar amb un xut ras i creuat de Marc Medina (9'), que va signar l'empat a un. El Palamós va continuar pressionant i, abans d'arribar al descans, ja havia capgirat l'avantatge inicial dels visitants gràcies a una rematada de Feixas a l'interior de l'àrea petita, tot i que Bea també va tenir temps d'estavellar una pilota al travesser que hauria significat l'empat. Però els plans d'aguantar el resultat se'n van anar en orris en tres minuts. En el 48, Nils va aprofitar una altra badada per fer l'empat a dos i, en el minut 51, un magistral llançament de falta de Fernández va suposar el 2-3, que ja va ser definitiu. Mármol va fer entrar els tres jugadors ofensius, Garcia, Lladó i Torres, amb l'objectiu de crear ocasions. El Palamós va aconseguir el propòsit, però no en va entrar cap. En el minut 74, una bona jugada de Feixas, que se'n va anar de tots els rivals que li van sortir al pas, va acabar amb una gran passada a Agi, que va xutar als núvols quan ho tenia tot a favor per marcar. En el minut 79, un xut de Feixas
va ser rebutjat per Gianni quan ja entrava i, en el 82, Ivan Garcia va estar a punt de marcar amb un cop de cap que va sortir fora. L'última ocasió clara va ser per a Feixas (85'), però el xut va sortir desviat.
PALAMÓS (2): Bayona, Ayala, Cano, Pastor, Subi (David Torres, 84'), Herrera, Jordi Matamala, Medina (Marçal Lladó, 75'), Agi, Aleix Feixas i Makaay (Iván Garcia, 65'). EUROPA (3): Gianni, Dot, Alberto Cano, David López (Rubi, 85'), Uri, Guzmán (Lozano, 65'), Àlex Fernández (Padilla, 79'), Abel Rita, Fran Bea i Nils. GOLS: 0-1 (4') Fran Bea. 1-1 (9') Medina. 2-1 (28') Aleix Feixas. 2-2 (48') Nils. 2-3 (51') Álex Fernández. ÀRBITRE: Garcia Verdura. T.G.: als locals Cano i Jordi Matamala i als visitants Dot i Àlex Fernández. INCIDÈNCIES: Abans de l'inici del partit es va fer un minut de silenci en memòria de Manel Domènech, soci número 3 del Palamós, mort als 84 anys.
Hem fet un partit digne i complet en tots els aspectes. Si no ens espavilem, tenim moltes possibilitats de baixar a primera catalana
Per les ocasions que hem tingut en la segona meitat, és injust que el futbol no ens doni premi
Joan Mármol
ENTRENADOR DEL PALAMÓS

Joan Bayona deixarà el futbol a final de temporada

Joan Bayona va anunciar després del partit que deixarà el futbol a final de temporada. El porter del Palamós, molt emocionat, va explicar els motius d'aquesta decisió: “El partit contra el Manlleu serà l'últim que jugaré a casa com a jugador del Palamós. He pres una decisió molt difícil, però molt pensada des de fa temps. He de ser sincer amb mi mateix, i un ja té una edat... Sempre havia dit que a mi m'haurien de fer fora, però crec que la millor manera de plegar és fer-ho ara jugant que no pas intentar arribar al límit i arrossegar-me pels camps”, va explicar. Bayona ha jugat catorze temporades, les dotze últimes de manera consecutiva. També ha jugat amb el Palafrugell, el Guíxols i el Sant Marcial. Ha disputat més de 400 partits, uns 300 dels quals amb el Palamós. Joan Mármol va reivindicar ahir el càrrec d'entrenador de porters del Palamós per a Bayona.