El Santfe s'assegura mitja salvació amb una remuntada

El suport del públic. Els 800 espectadors van ajudar el conjunt local a assolir la victòria

TERRASSA1
SANTFELIUENC3

SANTFELIUENC: Santi, Víctor Márquez Alberto (Domi, 74'), Ortiz, Joserra, Tena, Edgar, Bolaños, Sarmiento (Maldonado, 68'), Toro i Pacheco (Imanol, 86'). TERRASSA: Manu, Chele, Javi González, Jou, Borges, Gimeno, Maldonado (Estrada, 59'), Merchán, Óscar (Samu, 84'), Güell (Cabaleiro, 80') i De la Torre. GOLS: 0-1 (40') De la Torre. 1-1 (52') Joserra. 2-1 (77') Ortiz. 3-1 (83') Pacheco. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Als locals Dani Ortiz, Joserra, Pacheco i Domi; als visitants Borges i Merchán. T.V.: Chele (dues grogues, 78'). PÚBLIC: Uns 800 espectadors a Les Grases. COMENTARI: En el duel d'equips que aspiren als més que possibles descensos compensats, el Santfeliuenc va sortir victoriós gràcies a una remuntada en el segon temps. El Terrassa va fer una mala segona part, que va desfermar l'alegria dels 800 espectadors que es van apropar a Les Grases. Els dos equips es van repartir les dues parts, ja que el Terrassa va sortir millor en la primera i el Santfe, en la segona. Els vallesans van insistir durant tot el primer acte i van tenir premi en el minut 40 amb un gol de De la Torre des del balcó de l'àrea. En el segon temps, el Santfeliuenc va sortir molt actiu i va empatar de seguida gràcies al gol de Joserra de falta. Al final, Ortiz rematant un lliure directe i Pacheco en un contraatac per l'esquerra van donar els punts al Santfeliuenc que fuig del perill.