3a divisió FEF

El seny del Figueres manté la ratxa de Vilatenim

3a divisió. Els d'Edu Vílchez superen el Rubí en un matx amb molt vent que van saber controlar en tot moment i encadenen quatre triomfs a casa

Sense res en joc, el Figueres ha aconseguit trobar la regularitat a Vilatenim que li havia faltat durant el curs. Ahir, contra un Rubí que s'hi jugava pràcticament totes les seves aspiracions de permanència, els de Vílchez van encadenar la quarta victòria consecutiva a casa. A més, ho van fer sent fidels al seu estil i tornant a demostrar com s'ha de jugar quan fa tramuntana. Al final, però, la victòria va haver d'arribar a les acaballes del partit i gràcies a un convidat inesperat, Cristian Venzal, que ahir es va estrenar com a golejador amb la samarreta del Figueres. En la primera meitat la Unió va tenir el vent en contra, però va aconseguir que no és notés pràcticament gens. Jugant la pilota per terra i sense tenir por de córrer riscos en la sortida de pilota, els de Vílchez van tenir la iniciativa del partit, però els va costar generar ocasions. De fet, fins al tram final de la primera meitat va passar ben poca cosa. Casanova va tenir la primera gran ocasió, però tot sol davant Bracons no va aconseguir ni rematar després d'embolicar-se tot sol (35'). En la segona meitat el guió del partit va canviar. Amb el vent a favor, el Figueres va poder fer un pas endavant, mentre que el Rubí també va intentar posar-hi més intensitat, però no van tenir prou lucidesa per generar perill. Casanova va fer el primer avís després d'una passada de Brugué (50'), però el primer gol no va arribar fins al 63', quan Cunill va rematar amb el cap al fons de la xarxa una falta centrada per Pedro. El primer gol va dibuixar un escenari completament diferent. El Rubí, desesperat, es va llençar a l'atac per intentar capgirar el resultat i ho va aconseguir. Aprofitant l'únic error defensiu que va cometre la Unió, Romo va firmar l'empat a un en el 75'. Semblava que l'empat donaria encara més empenta als vallesans, però qui va aparèixer va ser Venzal. El migcampista va recuperar l'esfèrica, es va desfer de dos rivals i va superar Bracons per fer el 2-1 quan faltaven tres minuts per al xiulet final i donar el triomf a la Unió.
FIGUERES (2): Aleix, Varese, Masó, Sergi Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Eric Vilanova (Venzal, 65'), Adrià Casanova (Moha, 65'), Javi Revert (Quimo, 76') i Roger Brugué. RUBÍ (3): Bracons, Kiki, Carrasco, Campos, Joel, Pau López, Jan Lladó (Jimmy, 76'), Tino, Juanpi (Marc Garcia, 82'), Romo i Aleix (Adrià Grau, 70'). GOLS: 1-0 (63') Cunill. 1-1 (75') Romo. 2-1 (87') Venzal. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Masó, Ferran Grau i Eric Vilanova; i al visitant Tino. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

ELS VESTIDORS

Hem sabut jugar molt bé a la primera part amb el vent en contra, i a la segona, amb el vent a favor, hem estat clarament superiors
El Rubí ha jugat molt més nerviós i tens i no ha aprofitat les seves ocasions. Nosaltres, avui, sí
Edu Vílchez
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)