2a divisió A

El Nàstic denuncia el tracte rebut

Llagostera. El club tarragoní ha presentat una queixa formal a la LFP per la lentitud en l'accés a l'estadi en el sector de l'afició grana

El Nàstic va presentar ahir una queixa formal a la LFP en què mostra “el malestar pel tracte” que va rebre tota la “marea grana” per part del Llagostera en el transcurs del partit de dissabte a Palamós entre els dos equips. El club tarragoní denuncia que l'accés a la zona de l'estadi destinada a l'afició tarragonina –el gol de la dreta de la tribuna i la part adjacent de la graderia preferent– va ser molt lent i que els últims dels 600 aficionats grana a asseure's a les seves localitats ho van fer 23 minuts després que comencés el partit. Entre aquests seguidors hi havia el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que van voler ser els últims a accedir a l'estadi per fer més visible la molèstia causada a l'afició tarragonina. Andreu i Ballesteros van seguir el partit des de la graderia preferent ja que cap representant del club tarragoní no es va voler asseure a la llotja, fent evident la inexistència de relacions entre el Nàstic i el Llagostera. El club grana lamenta que només hi hagués una porta per a l'afició tarragonina, que s'obrís només 45 minuts abans del partit i que l'accés fos tan lent. En aquell moment, el Nàstic ja va requerir la presència del director del partit de la LFP perquè prengués nota dels incidents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)