2a divisió A

Fabri és fulminat

Ponferradina. El tècnic deixa l'equip en descens després de perdre quatre dels últims cinc partits. D'altra banda, Alberto López dirigirà el Valladolid

Els entrenadors continuen caient com mosques a segona A. L'últim ha estat Fabri, després que ahir la Ponferradina fes oficial la seva destitució juntament amb la del seu ajudant, Dani Mallo. De raons no n'hi faltaven, al club del Bierzo per canviar d'entrenador, ja que l'equip va entrar en descens la jornada passada després de perdre quatre dels últims cinc partits de lliga, l'últim, al camp del Leganés (3-0). Rubén Vega, home de confiança del club, dirigirà a partir d'ara la Ponferradina, dinovè classificat amb 38 punts i amb la zona de permanència a només un. D'aquesta manera, Fabri es va convertir en el segon entrenador destituït per la Ponferradina aquesta temporada, després de Manolo Díaz, que va ser fulminat en la jornada 23.

López i el Valladolid

Un altre equip que també ha canviat dues vegades de tècnic és el Valladolid. Primer va ser Gaizka Garitano qui va deixar el club de Pucela després de nou partits, mentre que el seu substitut, Miguel Ángel Portugal, va ser acomiadat diumenge després de caure al camp de l'Osasuna (1-0), un resultat que va deixar els blanc-i-violetes quinzens amb 45 punts (a 8 del play-off i a 7 del descens). Per intentar reconduir la situació, el Valladolid va confiar ahir les regnes de l'equip a l'exporter i extècnic de l'Alavés Alberto López, que diumenge intentarà trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar (1 punt dels últims 15 possibles).

NO REACCIONEN

2
entrenadors
destituïts per la Ponferradina aquest curs. Primer va ser Manolo Díaz (j. 23) i ara Fabri.

LÓPEZ, A PUCELA

L'exporter agafa el relleu de Miguel Ángel Portugal, acomiadat diumenge passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)