1a femenina

D'al·licients mai en falten

1a divisió femenina. Tot i que ja no són rivals directes en la lluita pel títol, el Barça i l'Espanyol s'enfrontaran a la ciutat esportiva Joan Gamper (12.00 h) amb la lliga i la copa de la Reina en joc

Que el Barça-Espanyol de diumenge no té res a veure amb els derbis en què els dos equips catalans es disputaven l'hegemonia de la lliga, ho sap molt bé Andrea Pereira, que va viure aquella època com a blanc-i-blava. L'ara segona capitana del conjunt periquito i la blaugrana Irene del Río, però, tenen molt clar que un derbi sempre és un partit especial, i encara més quan hi ha tant en joc.

“El derbi sempre es viu d'una manera més especial, però per nosaltres és una final més; no ens val res que no sigui la victòria”, diu Del Río, conscient que qualsevol ensopegada serviria la lliga en safata a l'Athletic. “La idea és centrar-nos en nosaltres, perquè en el que faci l'Athletic no hi podem fer res; només ens queda intentar posar-los pressió i aprofitar-ho si ensopeguen”, explica l'excapitana de l'Oviedo Moderno, convençuda, però, que les blaugrana encara tenen possibilitats.

A l'altra banda hi haurà un Espanyol en plena davallada al qual, després d'una gran primera volta, els mals resultats han portat a sortir de les places d'accés a la copa de la Reina. “Està complicat, però sabem que encara tenim possibilitats i lluitarem fins al final”, diu Pereira, reforçada de moral després del bon paper de l'equip contra el primer classificat, l'Athletic, en l'última jornada: “Vam aguantar molt bé la primera meitat, però aleshores ens van marcar a pilota aturada i se'ns van aparèixer els fantasmes de totes les derrotes dels últims mesos”, explica la defensa blanc-i-blava, conscient, però, que el derbi sempre és un partit diferent: “Sabem que el Barça ja fa temps que no és un rival directe, però ho donarem tot per guanyar.”

LES PROTAGONISTES

La idea és centrar-nos en nosaltres; en el que faci l'Athletic no hi podem fer res
Irene del Río
jugadora del barça
Ja fa temps que el Barça no és un rival directe, però ho donarem tot per guanyar
Andrea Pereira
jugadora de l'espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)