2a divisió A

“Hem sabut tenir paciència”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Minuts després d'assegurar el triomf contra el Llosetí (3-1), el tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, va atendre els mitjans de comunicació per valorar els tres punts sumats pel seu equip: “L'equip ha tingut la tranquil·litat i la paciència de generar i aprofitar ocasions per superar el rival. Sabíem que el contrari juga amb això, però hem tingut la serenor que en altres enfrontaments potser ens ha faltat”, comentava Castillejo, que afegia: “Si controlàvem la pilota aturada, teníem molt de guanyat, i ells han jugat al que més saben fer. Tenen futbolistes alts i en molts contactes ens superaven.”

Castillejo va analitzar positivament el partit dels seus, en especial el del bigolejador Uri Santos: “És important recuperar l'Uri i tots els davanters. Hem d'estar amb l'equip. El canvi de Reverter i el fet que Sana ocupés l'interior han estat clau. Hem encertat i, de fet, el segon gol ha estat gràcies a l'internada de Blázquez”, deia el navarrès, que ja pensa en el partit contra l'Hèrcules: “Anirem a Alacant a guanyar. Sabem que serà complicat, però hi anirem amb aquest desig.”

BONES SENSACIONS

“És important recuperar l'Uri i tots els davanters. Hem d'estar amb l'equip”

RES A FER

“Tenen futbolistes alts i forts i en els contactes ens superaven. Tot i això ho hem fet bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)