Girona

Un retorn frustrant

Aday. El vallesà va reaparèixer després de sis partits absent, però es va lesionar a la mateixa zona i va acabar el partit com va poder

Aday Benítez no jugava des del 12 de març, a Almeria, on va haver de ser substituït quan no s'havia jugat ni un quart d'hora per culpa d'un trencament als isquiotibials. El vallesà s'havia perdut sis partits, durant el procés de recuperació, i ahir no només va estrenar convocatòria un cop superades les molèsties sinó que Machín el va fer entrar per Javi Álamo després del descans. A Aday, però, se li van reproduir les molèsties a la mateixa zona, a partir de l'acció que va acabar amb el gol del Girona, amb un xut seu desviat per Lekic (61'). Aday va acabar el partit com va poder, però va abandonar l'exigència del carril –s'hi va situar de manera improvisada un davanter, Cristian Herrera– i va jugar més centrat, al mig del camp. Pendent d'unes proves avui, Aday va sortir de Montilivi entre frustrat i resignat. De fet, la setmana passada ja havia reconegut que estava tip de lesionar-se tant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)