3a divisió FEF

El Vilafranca deixa passar una gran oportunitat

3a divisió. Els d'Ivan Moreno cauen al Narcís Sala tot i avançar-se en un primer temps en què el Sant Andreu estava encara desconnectat

Va jugar sabent la patinada de la Muntanyesa, el seu pròxim rival, però no li va fer cap benefici perquè el Vilafranca no va poder superar un Sant Andreu que no es jugava res. Es va notar en l'equip de Joan Esteva que no es va connectar al partit fins al segon temps i va aprofitar la feblesa defensiva del rival per endur-se els punts. Tot plegat, en un partit amb tensió a les grades, amb unanimitat en contra del president Camino, que va haver de sortir escortat per la policia. Guti va avançar el Vilafranca aprofitant una bona jugada de combinació i una bona assistència de Gesti des de la banda. El Vilafranca executava la seva superioritat en un primer temps discret per a l'equip local en què va apel·lar a l'encert del porter local, Ivan, per mantenir-se viu. En el segon temps, la història va canviar i va començar a caure un gol darrere l'altre a la porteria de Miguel Ramos. Yagüe va empatar de córner sol en l'àrea petita i Felipe va avançar els seus conduint un contraatac davant la mirada de la defensa del Vilafranca. Ja al final, Alberto va fer la sentència aprofitant el refús del porter del degà penedesenc dins de l'àrea.

SANT ANDREU3
VILAFRANCA1

SANT ANDREU: Ivan, Llamas, Méndez, Melo, Payan, Jorge, Pluvins (Ruben, 77'), Felipe, Canadell (Alberto, 62'), Roca (Joel, 72') i Yagüe. VILAFRANCA: Miguel, Marcos, Medina, Castillo, Via, Illescas (Bueno, 80'), Boira, Gesti (Ayala, 75'), Guti (Bernat, 68'), Oribe i Triguero. GOLS: 0-1 (28') Guti. 1-1 (51') Yagüe. 2-1 (78') Felipe. 3-1 (93') Alberto. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Als locals Ivan, Llamas i Alberto, i als visitants Medina i Illescas. T.V.: Al local Carreras (89'), per doble groga. PÚBLIC: 600 espectadors al Narcís Sala.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)