1a femenina

El Barça fa del derbi un tràmit

1a divisió femenina. El Barça continua enganxat a l'Athletic després d'una exhibició contra un Espanyol que s'allunya de la copa

La propera (15-05-16)
Albacete-Sp. Huelva; Collera-Rayo Vallecano; Espanyol-Tr. Alcaine; Santa Teresa-Barça; R. Sociedad-Athletic; Oiartzun-Llevant; Atlético-Tenerife Sur; Oviedo Moderno-València.

El Barça va fer tota una exhibició en el derbi contra l'Espanyol i continua a un punt del líder, l'Athletic de Bilbao. L'Espanyol, de la seva banda, encadena l'onzena jornada sense guanyar i s'allunya de la copa de la Reina. El Barça va posar la cinquena des del xiulet inicial i Jeni, amb una mitja volta, i Marta Torrejón, amb un xut llunyà, van tenir les primer ocasions de marcar. El primer gol no va arribar fins passada la mitja hora en una bona acció personal d'Olga. La mateixa extrem blaugrana va repetir tres minuts després amb un xut amb l'interior dins l'àrea. Un clar penal abans del descans va permetre a Jenni fer el seu primer gol. En la represa no va canviar la decoració. En sis minuts, Jenni va completar el teu particular hat-trick amb una rematada de cap al segon pal i amb una acció dins l'àrea petita. Sandra, que acabava d'entrar per la golejadora del Barça, va fer el sisè. L'Espanyol va marcar el gol de l'honor en una de les seves comptades arribades. Un córner des de la banda dreta no el va poder refusar Paños en una mala sortida i Elba, pràcticament sense voler, va introduir la pilota a la porteria. La golejada va concloure a disset minuts del final amb una bonica vaselina d'Alexia.

BARÇA7
ESPANYOL1

BARÇA: Paños, Ane (Patri, 60'), Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Marta Unzué, Miriam, Alexia, Mariona (Gemma, 60'), Jenni (Sandra, 65') i Olga García (Irene, 60'). ESPANYOL: Andrea, Elba, Inés, Estibi, Vane, Cotado, Aroa (Mónica Bácter, 81'), Lombi, Paloma (Glòria, 81'), Laura (Alba Pomares, 72') i Maria. GOLS: 1-0 (32') Olga. 2-0 (35') Olga. 3-0 (39') Jenni, de penal. 4-0 (58') Jenni. 5-0 (64') Jenni. 6-0 (67') Sandra. 6-1 (70') Elba. 7-1 (73') Alexia. ÀRBITRE: Medie Jiménez.