3a divisió FEF

Chicho, l'alternativa a Vílchez?

3a divisió. L'encara jugador del primer equip, actual entrenador del juvenil A del Figueres, Narcís Pèlach, podria ser el relleu de l'actual tècnic de la Unió. El gironí, que agrada al club, mantindria la idea i l'estil de joc iniciats fa un any i mig

El Figueres va anunciar diumenge passat que començava a planificar la temporada 2016/17 sense comptar amb el seu actual entrenador, Edu Vílchez. L'entitat figuerenca, doncs, ha decidit no renovar el contracte al tècnic vallesà, que haurà de fer les maletes un any i mig després d'aterrar a l'Alt Empordà i haver firmat uns números més que acceptables, que van portar l'equip a disputar la fase d'ascens a segona B la primera campanya –aquest any l'equip ha estat sempre allunyat del descens, el primer i principal objectiu del club empordanès.

Sense fer-se res oficial per part del club, un dels candidats a seure a la banqueta de la Unió la temporada vinent és l'actual jugador del primer equip Narcís Chicho Pèlach. El central agrada a l'entitat, que veuria amb bons ulls que el gironí mantingués la metodologia, la idea i la tàctica que va iniciar Edu Vílchez des de la seva entrada al Figueres.

Chicho Pèlach va coincidir diverses temporades amb Vílchez al Palamós i el darrer curs i mig a Figueres. Els uneix una bona relació, professional i personal, i sobretot comparteixen la visió, la idea i l'estil de joc per aplicar a un equip de futbol. El gironí ha dirigit, juntament amb Javi Revert, l'equip juvenil del Figueres, amb el qual podria assolir l'ascens a lliga estatal els pròxims dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)