3a divisió FEF

Festival de sancionats

3a divisió. Matamala i Pastor (Palamós) i Cornellà (Peralada) reben una sanció de dos partits per menyspreu a l'àrbitre en el derbi

Els jugadors del Palamós Jordi Matamala i Ignasi Pastor i el jugador del Peralada Guillem Cornellà han estat sancionats amb dos partits per haver-se dirigit a l'àrbitre en termes de menyspreu o desconsideració en el derbi empordanès de l'última jornada, en què l'actuació arbitral va aixecar molta controvèrsia. A més, Matamala i Pastor han estat sancionats amb un partit més per acumulació d'amonestacions i doble amonestació, respectivament. Els tres jugadors es perdran els dos partits que queden per acabar la temporada. Per part del Peralada, també han rebut una sanció d'un partit Xavi Ferron i Albert Argelés, Argi, tots dos per acumulació d'amonestacions. El Júpiter, rival del Peralada la pròxima jornada, no podrà comptar amb Xabi Santolalla ni Àlex Prat, sancionats per acumulació d'amonestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)