2a divisió FEF

“Aquest mes ens posarem al dia”

Del negre al blanc. El president del Lleida afirma ara que durant el maig anirà pagant el que deu als jugadors

Alguna cosa ha succeït al Lleida Esportiu que ha fet que s'hagi passat del negre al blanc. Tot, en menys de 24 hores. Ahir, el president, Albert Esteve, va afirmar sense mossegar-se la llengua que la crisi econòmica havia arribat a la seva fi. Veure-ho per creure-ho. I tot, sense precisar que hi ha al darrere d'aquest canvi de panorama. En tot cas, el màxim dirigent va ser clar i català i va voler esvair tots els dubtes que han planat i encara planen per sobre de l'entitat.

“M'he reunit amb el capità, l'Álex Albístegui, i li he dit que des del club ja s'estan preparant els pagaments i que demà els portarem al banc perquè comencin”, va afirmar Esteve, que va explicar que durant el maig es liquidaran les cinc mensualitats que es deuen a la plantilla: “Aquest mes farem totes les transferències i cada setmana ens anirem reunint amb el capità per supervisar que s'està pagant tot.” Una situació que arriba després que la reunió de dimecres amb l'AFE a Madrid acabés amb l'Associació de Futbolistes Espanyols trencant amb l'entitat blava, fet que feia preveure un panorama fosc, ja que si el club rep denúncies d'impagament, té tots els números de ser sancionat amb un descens administratiu.

De fiar-ho tot a l'èxit en la reunió a l'AFE fa tot just una setmana s'ha passat a menystenir la reunió amb el sindicat. “Ens demanaven garanties i avals de coses que no estan vençudes”, va dir Esteve, que va afegir: “Ells ens van dir que portéssim garanties o solucions, i no hi ha cap solució millor que pagar.” Això sí, a l'hora d'explicar el canvi de panorama, el màxim dirigent blau es va aferrar al mantra del full de ruta. “Hem anat treballant amb un full de ruta i ja vam dir que cada mes seria millor que l'anterior”, va afirmar Esteve, que es congratula de la feina feta: “Teníem una conjuntura en què que havíem de buscar solucions i això és el que hem fet. Hem fet els deures.”

Ara, amb tot, la plantilla està a l'expectativa, ja que atesos els precedents no les té totes. A més, s'ha de veure com es resolen els pagaments al cos tècnic, que van per un altre cantó. I és que, en aquest aspecte, Esteve ja no va ser tan taxatiu.

LES FRASES

El que l'AFE ens demanava eren garanties o solucions, i no hi ha cap solució millor que pagar
Albert Esteve
PRESIDENT DEL LLEIDA
M'he reunit amb el capità i li he dit que ja estem preparant els pagaments. Aquest mes de maig liquidarem el que devem a la plantilla

“Vendrem entrades a tothom”

Albert Esteve va parlar també de l'organització del partit de demà contra el Cornellà i va voler matisar el comunicat del club verd, en què s'afirmava que el Lleida no vendria entrades als seus seguidors. “Ja que el Cornellà deixa d'organitzar-ho, farem tota la feina nosaltres”, va afirmar el president, que va detallar que els seguidors de l'equip del Baix Llobregat tindran una zona habilitada: “Podran comprar la seva entrada a la taquilla per 30 euros i el tiquet serà identificatiu de color verd.” D'altra banda, per a la parròquia local, va anunciar una promoció per omplir el camp: l'entrada al lateral i als gols valdrà 10 euros i, a tribuna, 20. També hi haurà un paquet de tres entrades a les mateixes zones a un preu de 20 i 40 euros, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)