Girona

Les targetes, sota control

Nets. L'equip de Machín, que ha rebut una sola groga en les tres últimes jornades, encadenarà demà a Còrdova el setè partit sense cap sancionat

Sagués Oscoz, que en el primer minut al Carlos Belmonte va assenyalar penal i expulsió en una acció de Miguel Núñez sobre Jaime Mata, va ensenyar més tard la targeta groga al madrileny per haver simulat una altra falta. És l'única targeta groga que en els últims 270 minuts de lliga ha vist el Girona, que va acabar net de grogues i vermelles els partits a Montilivi contra l'Alavés i el Tenerife. Anant més enrere, només Pedro Alcalá va ser amonestat a Lugo, i Dejan Lekic en l'anterior partit, contra l'Osasuna. El conjunt de Pablo Machín s'està acostumant a acabar els partits molt poc castigat per les amonestacions i, com a conseqüència, pot afrontar els duels sense arrossegar càstigs. El conjunt blanc-i-vermell encadenarà demà al Nuevo Arcángel el setè partit de lliga sense tenir cap baixa per sanció. I l'últim castigat va ser Aday Benítez, que va forçar la cinquena targeta groga al camp de l'Almeria, després de lesionar-se, i es va perdre contra el Leganés un partit que tampoc hauria pogut jugar per lesió.

Tres centrals amb tres

El Girona té força ben controlada la gestió de les targetes grogues, i el nombre de targetes grogues s'ha reduït de manera notable respecte a la primera volta, sobretot en casos com Lejeune i Granell. El migcampista gironí i Rubén Alcaraz, a qui van ensenyar una targeta groga a Saragossa, són els únics amenaçats de suspensió. Més problemàtic podria arribar a ser el recompte de grogues dels centrals, sobretot ara que només n'hi ha quatre en condicions. Lejeune, Alcalá i Kiko Olivas, els tres titulars fixos, són a dues targetes grogues de tancar cicle. Richy, amb molt menys protagonisme, tot just n'ha vist dues.

Escalant al joc net

La reducció de targetes també ha provocat que el Girona s'hagi anat enfilant en la classificació del joc net. L'equip de Machín ocupa ara el tercer lloc, darrere del Lugo i el Numància.

PROVOCADA

L'últim sancionat va ser Aday, que va forçar el càstig un cop es va lesionar a Almeria
Situació actual
A 1 targeta de la sanció
Granell (9) i Rubén Alcaraz (4)
A 2 targetes
Lejeune (13), Alcalá (8), Isaac Becerra (3), Kiko Olivas (3), Borja García (3) i Jairo (3)
A 3 targetes
Mata (7), Richy (2), Carlos Clerc (2), Dejan Lekic (2) i Felipe (2)
A 4 targetes
Javi Álamo (6), Eloi Amagat (6), Pere Pons (6), Maffeo (1), Pol Llonch (1) i Cristian Herrera (1)
A 5 targetes
Aday (5), Germán Parreño (0), Mas (0), Coris (0) i Rubén Sobrino (0).
Joc net
Classificació jornada 36
1r. Numància
91 punts 2n. Lugo
96 3r. Girona
103 4t. Mirandés
104 5è. Bilbao Athletic
105 6è. Oviedo
105 7è. Ponferradina
108 8è. Elx
109 9è. Leganés
116 10è. Llagostera
121
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)