2a divisió FEF

La copa també compta

Una nova fita. El Sabadell, que està acabant la temporada en una molt bona forma, busca ara l'objectiu de jugar la copa el curs vinent. Hi van els cinc primers i dos equips extra

Tot i les penúries econòmiques que està passant el Sabadell, l'entitat busca una redempció esportiva en aquest tram final de temporada. Els jugadors estan responent prou bé mostrant-se com un dels millors equips en les darreres jornades (11 dels últims 15 punts), ja que tenen un doble objectiu: ajudar amb la seva actuació a la possible venda de l'entitat, i classificar-se per a la copa de l'any que ve.

La normativa estableix dues maneres d'entrar-hi: una, classificant-se entre els cinc primers, un fet que els arlequinats tenen complicat perquè tenen a cinc punts l'Alcoià. I la segona és ser el primer o segon millor classificat i tenir la millor puntuació dels equips restants sense distinció de grup. És a dir, que ha de mirar què fan els sisens i setens classificats dels altres grups. Aquest punt, el Sabadell el té més a l'abast, perquè està a dos punts de diferència del Burgos i el Guijuelo i té assegurats els últims tres punts corresponents a l'última jornada que hauria de jugar contra l'Huracán.

Afecta la situació?

El vestidor arlequinat està tranquil, malgrat que el club els va dir fa unes setmanes que, fins que no trobessin un nou inversor, no podrien pagar el que quedava, una situació similar a la que van viure el curs passat: “Un vestidor de segona A és molt diferent al d'un de segona B i la situació de l'any passat era agònica, amb més tensió perquè jugàvem per no baixar”, explicava recentment Yeray: “Ara lluitem per entrar en la copa, no tenim la pressió de l'any passat en l'aspecte esportiu i dins del que es pot, el vestidor està tranquil. Hem de tenir paciència i confiar en la directiva.”

Els dirigents arlequinats continuen treballant en la venda del club o en l'entrada d'un inversor estratègic que aporti diners per acabar aquest curs i per cobrir part del pressupost de la temporada que ve. L'entitat considera que enguany s'ha fet prou bona campanya i vol posar les bases perquè l'any vinent es pugui fer el salt a la promoció d'ascens i intentar pujar de categoria.

BURGOS
54 punts
Grup 1
GUIJUELO
54 p.
Grup 1
Arenas de Getxo
53 p.
Grup 2
Sabadell
52 p.
Grup 3
Pontevedra
52 p.
Grup 1
Ebro
51 p.
Grup 2
Amorebieta
50 p.
Grup 2
Atl. Balears
50 p.
Grup 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)