3a divisió FEF

Optimistes amb la carambola per salvar-se

3a divisió. El Rubí necessita una victòria contra el Masnou i una derrota del Palamós a casa. “És difícil però nosaltres hi creiem”, diu Aleix

Sis punts de diferència amb sis per jugar no seria el millor escenari per a un equip que busca la salvació. I més si després no s'assegura res per l'embolic dels descensos compensats que es resoldrà a finals de juny. Però el Rubí farà tot el que estigui a la seves mans per salvar-se i això el porta al xoc de demà al Masnou (12 h). La victòria és un imperatiu, juntament amb la derrota del Palamós a casa contra el Manlleu (demà, 17 h). Si es complissin aquests dos supòsits, l'última jornada donaria un Rubí-Palamós en què a l'equip de Julià Garcia només li serviria la victòria.

“Fins que els punts no diguin el contrari, nosaltres continuarem creient. Sabem que aquesta setmana necessitem també la derrota del Palamós per jugar-nos-la en l'últim partit contra ells”, admet el migcampista Aleix Domínguez, que s'acaba de recuperar d'una operació a la mandíbula. “És molt difícil perquè, tot i quedant quarts per la cua, els descensos compensats encara ens poden fer baixar”, hi afegeix el badienc. La temporada del Rubí, sempre encastat a la part baixa, no ha estat fàcil perquè, a banda dels resultats, la plantilla ha passat alguns mesos sense cobrar. “Sabíem que podia passar en venir aquí, però també que els diners acabarien arribant i per això ningú ha marxat i hem continuat lluitant”, reconeix Aleix.

L'adéu de Julià Garcia

Passi el que passi, tot indica que Julià Garcia deixarà la banqueta i es posarà al capdavant de la direcció esportiva. “Tenir-lo dirigint l'equip ha estat molt important per a un equip jove com el nostre”, relata Aleix.

LES MATEMÀTIQUES

6
punts
queden per jugar i sis punts és la diferència amb el Palamós. En l'última jornada: Rubí-Palamós.

LES REACCIONS

La derrota contra el Gavà va ser un cop dur però ens aixecarem per al pròxim partit al Masnou
Aleix Domínguez
migcampista del rubí
Fins que els punts no diguin el contrari, nosaltres lluitarem. Sabem que és molt difícil però hem d'aprofitar les possibilitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)