2a divisió FEF

L'Espanyol no pot amb l'empenta de l'Alcoià

Partit elèctric. El bon inici blanc-i-blau queda en no res en el tram final de partit

L'Espanyol no va poder puntuar al Collao i es va quedar amb la mel a la boca per culpa de dos gols en l'últim tram de partit. L'Alcoià, que va certificar la seva presència en la copa l'any vinent, va veure com es complicava el partit en un inici elèctric. Després d'haver estavellat una pilota a la fusta, Gual va inaugurar el marcador. A partir d'aquí, recital d'Andrés, que va aturar fins a quatre ocasions. En el segon temps, el porter no va poder evitar l'empat de Liberto, tot i que Yacine va desaprofitar un penal. I després de tanta ocasió, una jugada de Devesa i un penal executat pel mateix jugador van decantar la balança.

ALCOIÀ3
ESPANYOL B1

ALCOIÀ: Marc Martínez, Mode, Navarro, Mongil, Mario Fuentes, Fran Miranda, Liberto, Carles Salvador (Anaba, 45'), Cortell, Luismi (Yacine, 58') i Borja Sánchez (Devesa, 78'). ESPANYOL B: Andrés, Soria, Iago (Franco Russo, 61'), Galas, Antonio Cristian, Marc Roca, Borjita, Álex Serrano, Marc Gual (Borja, 72'), Rufo i Entrena. GOLS: 0-1 (14') Gual. 1-1 (65') Liberto. 2-1 (88') Yacine. 3-1 (90') Devesa, de penal. ÀRBITRE: Lax Franco. T.G.: als locals Liberto i Marc Martínez; al visitant Galas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)