2a divisió FEF

L'Hospi deixa escapar la salvació matemàtica

Opcions. Un gol de Ferrone (88') els obligarà a puntuar en l'última jornada

L'Hospitalet va deixar escapar en els últims minuts una oportunitat d'or per segellar la permanència. El conjunt riberenc haurà de puntuar contra l'Alcoià en l'última jornada per deixar-la tancada. El domini visitant en el primer temps es va traduir en el gol des del punt de penal de Ton Alcover. El mateix migcampista es va complicar les coses, amb l'expulsió en la meitat del segon temps, i a partir d'aquí el filial del Llevant va començar a generar perill. Fins que en una de les últimes accions Ferrone va aprofitar un refús d'Aulestia en una falta per marcar.

AT. LLEVANT1
L'HOSPITALET1

ATLÈTIC LLEVANT: Koke; Luca Ferrone, Jilmar, Dani Calvo, Jair Ribelles, Pepelu (Matías, 46'), Nanclares (Valiente, 75'), Manu Viana (Chupi, 65'), Traver i Juan Delgado. L'HOSPITALET: Aulestia; Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Ton Alcover, Raúl Torres (Marc Vales, 65'), Puerto, Guzmán, Christian Alfonso (Tià Sastre, 60') i Corominas (Oliva, 79'). GOLS: 0-1 (40') Ton Alcover. 1-1 (88') Luca Ferrone. ÀRBITRE: Navarro Fuentes. T.G.: als locals Juan Delgado i Viana; als visitants Prior, David López i Dani Fernández. T.V.: al visitant Ton Alcover per vermella directa (57'). PÚBLIC: Uns 800 espectadors a la ciutat esportiva del Llevant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)