2a divisió FEF

La Pobla s'ho posa coll amunt

El líder, pragmàtic. El filial del Nàstic té un peu i mig a tercera divisió tot i demostrar lluita i brega al camp del primer classificat

El fet de jugar-se la salvació al camp del líder no donava gaires esperances a la Pobla i la lògica es va establir a la ciutat esportiva del Vila-real. El conjunt de Posse va topar contra el líder i no depèn de si mateix per entrar a la promoció de descens, la màxima fita a què pot arribar en l'última jornada. Va ser en el tram inicial quan els grana van poder apropar-se a l'àrea. Ho van fer a través de la pilota aturada, amb dos córners i dues faltes laterals. Tampoc van permetre al Vila-real apropar-se a l'àrea fins al segon temps, quan en la primera aproximació el líder va encarrilar el partit mitjançant un córner. La sentència va arribar a mitja hora del final, quan Carlos Martínez va culminar una acció d'Alfonso Pedraza per deixar la Pobla estesa a la lona.

VILA-REAL B2
LA POBLA MAF.0

VILA-REAL B: Aitor; Edgar Ié, Mauro, Pablo Iñiguez, Adrián Marín; Leo Suárez (Cantalapiedra, 71'), Larrea, Rodrigo, Alfonso (Carlitos, 75'); Fran Sol i Carlos Martínez (Carlos Julio, 83'). LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet; Marcelo, Luis Acosta (Denis, 76'), Joaqui, Espasadín; Kike, Vadillo (Cristian Herrera, 68'), Carlos, Nacho Pérez; Alfons (Toni Vela, 68') i Emana. GOLS: 1-0 (49') Fran Sol. 2-0 (64') Carlos Martínez. ÀRBITRE: Sánchez López. T.G.: als visitants Nacho Pérez i Toni Vela. T.V.: Doble groga al local Marín (83'). PÚBLIC: 800 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)