2a divisió FEF

El Lleida ho enllesteix

S'acaba el somni del Cornellà. La victòria dels del Segrià tanca la promoció d'ascens i descavalca els de Jordi Roger, que no van estar a l'altura

El Lleida no va deixar opcions al thriller en l'última jornada i va solucionar de la manera més fàcil i rotunda la travessa dels quatre primers classificats. Amb l'ordre encara per establir, els blaus van fer fora de la lluita el Cornellà, que simplement no va tenir ni merèixer opcions en un partit de tanta magnitud. Els verds, tan sòlids durant tot el curs però tan dèbils en el partit d'ahir, es queden a tres punts més el goal average de la quarta plaça i acaben un somni, el de l'equip modest tutejant als grans, que havia durat des de la jornada 1. Mentre Idiakez va treure l'onze de gala, Jordi Roger va haver de fer modificacions obligat per les lesions de Pere i Pep Caballé, que no es van recuperar a temps. Però va haver-hi més diferències: la serenitat i el saber estar dels blaus va contrastar amb el nerviosisme visitant que, ja en la primera jugada, quan no havia passat ni un minut, van rebre una pilota al travesser. Manu Onwu es va poder girar en la frontal i va estavellar el xut contra la fusta. No va ser l'única arribada blava en el primer temps perquè el davanter navarrès també va tenir una altra ocasió de gol en una errada clamorosa del central Borja, però el seu xut el va refusar Marcos. El porter del Cornellà, però, no va estar tan encertat en la jugada del gol, en què es va col·locar malament davant el servei d'Urko Arroyo, que va anotar a plaer. El pitjor per als verds és que la jugada va arribar en un contraatac després d'un servei de córner a favor seu. El partit es va asserenar després del gol i cap dels dos equips es va apropar amb perill a l'àrea rival fins ben entrat el segon temps. El Lleida no va deixar que el Cornellà connectés més de tres passades i, en una pressió i pèrdua d'Uche, el nigerià va ser expulsat per doble amonestació. Després, va arribar el xut al pal de Marc Martínez des de la frontal i el gol de la sentència, obra de Julen Colinas: amb el Cornellà amb pocs homes en zona defensiva, l'extrem del Lleida va trobar totes les facilitats del món per batre Marcos a boca de canó.

LLEIDA2
CORNELLÀ0

LLEIDA: Crespo; Rubio, Molo, Toño, Fuster; Marc Martínez (Ekhi, 79'), Albistegi; Colinas (Tobella, 87'), Vega, Arroyo (Carlos Rodríguez, 71'); i Onwu. CORNELLÀ: Marcos; Joel (Gómez, 46'), Borja, Lulu, Ñoño; Marc Caballé, David Garcia, Uche, Lucas (Fran Piera, 56'; Antonio, 85'); Abraham i Enric. GOLS: 1-0 (28') Urko Arroyo. 2-0 (80') Colinas. ÀRBITRE: Gorostegi Fernández. T.G.: al local Marc Martínez; al visitant Borja. T.V.: al visitant Uche (68'), per doble amonestació. COMENTARI: Uns 6.000 espectadors al Camp d'Esports.

ELS VESTIDORS

La professionalitat que han demostrat està fora de tot dubte. Estic molt orgullós d'ells
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
Se'ns acaba la temporada, això és esport. Som el Cornellà, no ho hem d'oblidar
Jordi Roger
enttrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)