2a divisió FEF

Mantenen el pols

‘In extremis'. El gol d'Edgar (85') permet al Reus amarrar el ‘play-off' i continuar lluitant pel lideratge

La ciutat de Reus va viure ahir una nova tarda de glòria, d'aquelles que ocuparan línies i línies en els llibres que recullen la història de l'esport de la ciutat. I és que el Club de Futbol Reus Deportiu va aconseguir el bitllet per a la seva segona fase d'ascens a segona A consecutiva després de derrotar per la mínima i de manera agònica l'Olímpic de Xàtiva (1-0). Els roig-i-negres van fer un partit gairebé perfecte, però no van aconseguir trencar-lo fins al minut 87, quan Edgar Hernández va aconseguir el gol de la victòria davant més de 4.000 espectadors. Contra un Olímpic de Xàtiva que, conscient de la dificultat de la cita, va anar a la capital del Baix Camp a defensar, el Reus va haver de treballar a fons per generar ocasions de perill. I no en van faltar. De fet, l'àrbitre, protagonista negatiu, va anul·lar un gol a David Haro en el primer temps. Després de la represa, es va veure un monòleg ofensiu local que trobaria la seva recompensa en el 87, amb una arribada des de segona línia d'Edgar Hernández, ahir infal·lible.

REUS1
OL. XÀTIVA0

REUS: Edgar Badia, Cassamá, Olmo, Moyano, Ángel, Aritz López Garai, Ramon Folch, Rafa García (Edgar Hernández, 59'), Vítor, Fran Carbia (Ricardo, 18') i David Haro (Colorado, 70'). OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego, Julio, Berna, Vaquero, Mendoza, Cifo (Arthur, 80'), Samu, Rulo (Escobar, 18'), Rubiato, Luismi Loro (Javi Navarro, 78') i Adrià. GOLS: 1-0 (87') Edgar Hernández. ÀRBITRE: Rezola Echevarria. T.G.: als locals Rafa García, López Garai i Edgar Hernández; i als visitants Vaquero, Escobar, Samu i Luismi Loro.

ELS VESTIDORS

Estic molt satisfet, aconseguir el bitllet per al ‘play-off' en un grup tan dur és molt complicat
Natxo González
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)