futbol català

tercera divisió

Sense miracle per al Rubí

Guanya però descendeix. El conjunt vallesà remunta el gol de Márquez però la victòria del Palamós l'envia a primera catalana

El Rubí buscava una carambola que passava per la victòria pròpia i la derrota del Palamós per confiar en la permanència, però no va funcionar. Els vallesans van obtenir el triomf però la victòria local al Costa Brava els va enviar a primera catalana. El Masnou va sortir en tromba i en els primers cinc minuts va perdonar tres clares ocasions de gol. El joc es va anar anivellant fins a quatre del descans en què Márquez, amb un xut creuat, va marcar l'1-0 després d'una contra per l'esquerra de Mendo. En la segona, el Masnou va existir fins al gol de l'empat. En el 58' Romo va servir una falta de manera ràpida i Pau López no va perdonar sol davant Priego. Onze minuts després, Juanpi va recuperar la pilota i després d'una retallada va marcar amb un xut des de la frontal. El Masnou no va saber generar cap acció de perill fins al final del partit i el Rubí no va patir.

RUBÍ2
EL MASNOU1

EL MASNOU: Marc Priego, Márquez, Castillo, Nico Pandiani, Guti, Edu Domingo, Llobet (Guillem, 71'), Mendo (Balboa, 77'), Pol, Sebas i Òscar Arnau (Adri Borreda, 45'). RUBÍ: Bracons, Camps, Joel, Marc García, Andreu (Jordi, 71'), Pau López, Jan Lladó, Quimo Mendoza (Adri Grau, 35'), Juanpi, Romo (Jimmy, 80') i Aleix. GOLS: 1-0 (41') Márquez. 1-1 (58') Pau López. 1-2 (69') Juanpi. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: als locals Guti i Guillem i als visitants Campos i Joel. PUBLIC: 100 espectadors.