Oribe apropa el Vilafranca a la promoció d'ascens

Vencedors en el duel directe. El talentós atacant signa dues grans dianes que permeten al seu equip dependre de si mateix per disputar les eliminatòries de la fase d'ascens a segona B

El Vilafranca allarga la intriga sobre qui seran els quatre classificats que jugaran la posttemporada. Una victòria de la Muntanyesa hauria tancat el debat però el duel directe se'l va endur el degà penedesenc gràcies al doblet d'Oribe, que va signar una gran actuació per deixar el seu equip a tocar de l'objectiu. Les possibilitats vilafranquines en l'última jornada passen per igualar, al camp del Cerdanyola, el resultat que faci la Muntanyesa, que jugarà a Nou Barris contra el Figueres. La Munta, doncs, necessita confiar en tercers. Les primeres aproximacions van ser del degà penedesenc en una rematada alta de Santi Triguero i una falta d'Oribe que va sortir per damunt del travesser. Passat el quart d'hora de joc, el mateix Oribe va fer un eslàlom superant tres adversaris i va creuar la pilota lluny de l'abast de Burgada. El
col·legiat va expulsar Marcos Gudies en ensenyar-li la segona groga per haver considerat que havia simulat una caiguda dins l'àrea. Poc abans havia perdonat la segona amonestació al visitant Ruben per una entrada a destemps sobre Castillo.
La Munta colpeja
Amb un home més, el conjunt de Nou Barris va ser amo i senyor del partit en la segona part, amb un Vilafranca molt ordenat en defensa, l'assignatura pendent durant tot el curs. Així, Miguel Ramos només va patir en una rematada de cap a boca de gol de Pedro García que va sortir per damunt la porteria local. Ja en el tram final, un ràpid contraatac conduït per Fontanils i culminat per Oribe amb una execució magistral va sentenciar el matx i va portar el deliri al municipal de Vilafranca, que ahir va viure la millor entrada en molts anys. Els minuts finals van ser de nervis, amb constants protestes i aldarulls a la zona de banquetes que no van anar més enllà.

MUNTANYESA0
VILAFRANCA2

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Marcos Gudies, Via, Fontanils, Castillo, Medina, Gestí (Bernat, 72'), Oribe, Guti (Duran, 39'), Boira i Triguero (Illescas, 56'). MUNTANYESA: Tato Burgada, Santos, Segarra, Alberto García, Aleix (Joshua, 42'), Rubén (Jandro, 50'), Toni Pérez, Dani Sánchez, Juanlu (Joel, 63'), Pedro Garcia i Velillas. GOLS: 1-0 (16') Oribe. 2-0 (85') Oribe. ÀRBITRE: Mancera Anton. T.G.: Als locals Castillo, Bernat i Marcos Gudies (32'); als visitants Segarra, Aleix, Rubén, Juanlu, Velillas i Víctor Cócera (banqueta). T.V.: Al local Marcos Gudies (32') per doble amonestació i al visitant Alberto García (81') per vermella directa. PÚBLIC: Uns 1.200 espectadors al municipal de Vilafranca.