Pas gairebé definitiu

No fallen. El Palamós es desfà del Manlleu, evita el descens directe i dependrà de si mateix en l'última jornada per salvar la categoria. Els de Joan Mármol jugaran al camp del Rubí, ja descendit

El Palamós va fer ahir un pas de gegant en l'objectiu d'assolir la permanència guanyant el Manlleu per 2-0. Amb el triomf, el conjunt dirigit per Joan Mármol se situa com a quinzè classificat en la taula amb 45 punts, evita el descens directe i dependrà de si mateix en l'última jornada per salvar la categoria i no haver d'estar pendent dels descensos compensats.
A més, els palamosins jugaran l'últim partit del campionat al camp del
Rubí, ja descendit. Pel que fa al partit d'ahir, el Palamós en va fer prou amb un gol psicològic d'Aleix Feixas abans del descans i un altre de Makaay a les acaballes del partit per endur-se tres punts d'or en la lluita per la salvació.
Fan els deures
La primera part del partit va ser molt igualada, amb ocasions per als dos equips. Agi va ser el jugador més actiu dels locals i va fer anar de corcoll la defensa del Manlleu, que tot i així es podria haver avançar en dues accions d'Uroz que Bayona va rebutjar providencialment. Qui no va perdonar va ser Aleix Feixas just abans del descans, quan va marcar l'1-0 amb un xut ras i creuat (44') que va fer molt de mal als visitants. En la segona meitat el Manlleu va desaparèixer del mapa, mentre que el Palamós, tot i tenir alguna ocasió per marcar –la més clara, de Feixas, que no la va engaltar quan estava tot sol–, no podia matar el partit. Els palamosins, però, ho van aconseguir en el tram final mitjançant Makaay, que va sorprendre el porter Aroca amb un xut creuat després d'aprofitar una bona assistència de Marçal Lladó (89'). Amb el 2-0 en el marcador va començar la festa de veritat al Palamós-Costa Brava, que es va posar dempeus per ovacionar el porter i capità Joan Bayona –va ser substituït per Manzano en el minut 90–, que ahir va jugar el seu últim partit davant de l'afició palamosina.

PALAMÓS2
MANLLEU0

PALAMÓS: Bayona (Manzano, 90'), Herrera, Ayala, Cano, Subi; Iván Garcia (Makaay, 72'), Barrera, Marçal Lladó, Agi; Medina i Aleix Feixas. MANLLEU: Aroca, Canal, Ot, Marimón, Éric; Seuma, Martí Soler (Kako, 65'), Brice (Arnal, 57'), Òscar Uroz (Manel Sala, 57'), Maik Molist i Pol Coll. GOLS: 1-0 (44') Aleix Feixas. 2-0 (89') Makaay. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: als locals Barrera, Iván Garcia i Agi; i als visitants Ot, Martí Soler, Seuma, Óscar Oruz i Pol Coll. T.V.: al visitant Canal (86') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

Van decidir un gol psicològic d'Aleix Feixas abans del descans i un altre de Makaay al final
És una victòria molt important; tot el que no fos guanyar suposava el pou. Però només hem fet un petit pas endavant, ara falta el definitiu
Si la setmana vinent no guanyem tota aquesta alegria es convertirà en plors
Joan Mármol
entrenador del palamós

Jordi Matamala també ho deixa

Ahir el Palamós-Costa brava va viure una dia de reconeixements. Marc Medina va rebre el trofeu de millor jugador del curs gràcies a la votació dels internautes, mentre que el porter Joan Bayona, que es retira, es va endur el trofeu memorial Guillem Cantorné com a jugador amb més esperit de superació. A més, Bayona va rebre al final del partit una samarreta signada pels seus companys, igual que Jordi Matamala, que també deixarà el club i que aquest curs ja no jugarà més en estar sancionat.