Territorial

L'Escala només pot esperar un miracle

1a catalana. Els de Pere Ballart cauen derrotats amb claredat contra el Martinenc i estan a un pas del descens

L'Escala va perdre ahir amb contundència contra el Martinenc i va deixar escapar una possibilitat d'acostar-se a la permanència aprofitant la derrota del Girona B. Els de Pere Ballart, però, no van poder fer res contra un Martinenc que va ser superior en tot moment. Els escalencs només van poder generar perill amb alguna jugada aïllada de Lionel, però en totes el davanter havia de baixar a buscar la pilota massa enrere i va arribar amb poca força. Els barcelonins, en canvi, es van anar trobant millor durant el matx veient les febleses dels locals. En el 21' David va obrir la llauna, i tot i tenir el control el Martinenc no va sentenciar fins a la recta final amb el gol en pròpia porta de Ricard Ferrer i el segon de David. La derrota deixa l'Escala a sis punts de la permanència.

L'ESCALA0
MARTINENC3

L'ESCALA: Carles, Pau Ribas (Jam, 66'), Lluís Ferrer, Mir (Agustí Garcia, 46'), Ricard Ferrer, Ramírez, Serra, Pepu Soler, Negre, Lionel i Gasull (Roca, 46'). MARTINENC: Gabri, Rick, Fran, Poche, Galeano, Aleix, Peque (Kilian, 84'), Uxio, David, Tejada i Lora (Raúl, 76'). GOLS: 1-0 (21') David. 2-0 (66') Ricard Ferrer, en pròpia porta. 3-0 (81') David. ÀRBITRE: Joan Ponte. T.G.: als locals Ramírez, Pepu Soler, Lluís Ferrer, Negre i Serra; i als visitants Peque, Galeano i Rick.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)